Annons

Nypa-sig-i-armen-jobb

Idag är jag uppe med tuppen för att förbereda och fixa inför ett event med 50 inbjudna bloggare ute på Spinneriet. På veckans arbetsschema står bland annat blomsterbinderi, skyltmakeri, strykning av dukar till 15 långbord, genomgång av gästlistor och bokning av en buss. Bland annat. Mitt jobb ser så himla olika ut varje vecka att det är omöjligt att svara på den klassiska intervjufrågan ”hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?”. Men det är nog just precis det jag gillar allra mest med det också. Nu ska jag dyka ner i det här blomsterhavet och börja beta av min to-do-lista. Hoppas att du får en fin start på veckan!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hoppas ni får ett toppen arrangement!
  hälsningar
  /Anna

 • Ekenäsliv skriver:

  Kommer bli toppen coh låter sååå spännande!
  Lycka till 🙂

 • Caroline skriver:

  Det ska bli SÅ roligt, men också lite nervöst!

 • Emma - By Emma skriver:

  Ska bli så trevligt i morgon!
  Stor kram!

 • Linda skriver:

  Åh kan du inte visa hur buketterna blev?

 • Ljuvliga blommor Frida, ser fram emot att ses imorgon.
  Kram
  Anette

 • Fanny skriver:

  Åh så fint! Vi ses ikväll! Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.