Annons

Happy Frida(y) i videoformat

Den här veckan har bjudit på en mix av kalas och kaos. Vårfesten i samarbete med Lustgårdens Cider har varvats med föreläsnings- och fotouppdrag samt kaminbygge på hemmafronten (det senare inkluderade visst tusen beslut och verktygsbonanza i vardagsrummet). Nyfiken på hur det sett ut bakom kulisserna? Kolla in den här videon. Håll ut till slutet så får du hänga med till mitt hemmakontor som frestat med klarblå himmel och promenader mellan blommande fruktträd. För att undvika spekulationer kanske jag ska påpeka att jag betalar för vår installation av kaminen, men jäklar vilket tålamod Elda-butiken i Kungsbacka och deras installatörer haft med min beslutsångest och detaljkontroll. En länk är det minsta jag kan ge som tack. Micke och JUKKA  – ni har varit helt fantastiska! Trevlig helg till er alla. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilken fantastisk vårfest ni hade! Läckert med ballonger och all blomster. Så ledsen att jag missade kalaset. Önskar dig en riktigt fin helg nu Frida.

 • Susanne skriver:

  Åh vad roligt att få följa med dig på detta viset, gärna fler såna här inslag Frida! "Jobbigt" att ha hemmakontor med sådan utsikt hahahaha

 • Anna skriver:

  Verkligen roligt med rörlig bild på bloggen! Extra roligt att jag tror jag skymtade förbi min egen lägenhet (som ligger ute till försäljning) i klippet när du sitter vid skrivbordet med datorn framför dig. Tror bestämt jag har örnsyn 🙂 Trevlig helg!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.