Annons

Veckans söndagssummering v 14 – 2016

Det drar ihop sig mot Milanomässan (som äger rum nästa vecka) och inboxen har redan svämmat över av pressreleaser och teasers inför detta stora inredningsevent. Jag slopar faktiskt mässan i år, vill inte resa alls just nu givet världsläget, och är därför extra glad för all information man kan få på distans. Känns bara lite konstigt att man spoilar nyheterna redan nu, innan de ens visats i fysisk form, men här är några ombloggade lanseringar som jag inte kan hålla mig från att dela. Och lite snackisar på det. Hoppas ni gillar!
Fritz Hansen kommer att lansera en ny accessoarkollektion under namnet Objects som premiärvisas under Milanomässan. Totalt tolv olika inredningsdetaljer som designats av bla Jaime Hayon, Studio Roso og Wednesday Architecture. Fler bilder HÄR!
Även HEM har retat pressen med sneak peeks på vad som komma skall i Milano. Min favorit bland nyheterna? Bookmatch Table designat av Philippe Malruin.
Ibland är det enkla det finaste. Kolla in ljusstaken Drift från Northern Lighting som skapats med inspiration från isflak som flyter i havet
 
Notiser: 
– Lotta Agaton avslutar sitt uppdrag som Creative Director på Residence. Läs mer HÄR
– Konkurshotade Indiska begär förlängd rekonstruktionstid. Håll tummarna!
– Stelton har lanserat sina nyheter för 2016. Bilder HÄR!
– Bloggaren / fotografen Sara Medlina Lind säljer sin lägenhet. Bilder HÄR
– Liksom forne inredningsbloggaren Lina Kanstrup. Bilder HÄR!
 

Högtalarna från danska Vifa har fått mycket bloggkärlek i veckan tack vare utskicket av deras nya pressbilder. Jag kan bara hålla med. De smälter in väldigt fint! 
Och danska Menu med Afterroom i spetsen utvecklar sin kollektion i pulverlackat stål. Den här bänken med integrerat marmorbord kommer visas i Milano. Fler bilder HÄR. Mest ombloggat Hemnetgodis är svårt att utse men årets Konst-igaste visning ever? Swedish Art Now som öppnar för allmänheten på Sven- Harrys konstmuseum nästa onsdag den 20 april har flyttat in i en lägenhet som är till salu på Rådmansgatan 8! Ett urval av verk från utställningen syns i lägenheten som haft visning i veckan. Smart!
Foto: Fritz Hansen, HEM, Northern Lightning, Menu, Hemnet 

Kommentarer

 • Tellandska skriver:

  Så mkt fint! Dina veckosummeringar gillas verkligen. Du är superproffsig! (Ett mindre fel slank med bara, Lotta Agaton slutar på residence, inte Elle decoration)

 • Frida skriver:

  Tack Tellandska, vilken miss! ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.