Annons

Trendenser & Friends #trendenserandfriends

Förlåt för dåligt bloggande idag men vi körde en spontan ”pop up shop” på Spinneriet, med vaserna jag tagit fram under projektet Trendenser & Friends plus lite rekvisita jag behövde rensa ut från förrådet och vilken anstormning det blev. Vi har haft ett hundratal besökare i studion idag. Vad är nu det här för nytt påhitt tänker du? Trendenser & Friends? Jo, minns du min krönika om anti-brick-stipendiet. Istället för att bara ”ge bort pengar” till en talangfull formgivare bestämde jag mig för att både investera i kvinnliga formgivare jag gillar och göra projekt tillsammans med dem – samtidigt som jag delar med mig av min kunskap, erfarenhet och inte minst min plattform. De gemensamt utvecklade produkterna kan ni läsare sedan köpa under en begränsad tid via mina kanaler. Hänger ni med? Därav konceptet Trendenser & Friends. Först ut är den fristående keramikern Thérese Hagström Olsson från Göteborg som drejar under namnet Vasakeramik och som gjort dessa magiskt fina miniatyrvaser i många år, men som jag tycker har fått oförtjänt lite uppmärksamhet för sitt arbete. Därför har jag specialbeställt en egen prickig glaserad vas av henne (i två storlekar) som kan beställas för 199 kr eller 249 kr exkl porto. Och om du vill kan du även komplettera med Therese enfärgade dito (väldigt fint med tre stycken i ett stilleben). Vill du köpa dem på distans kan du maila mig på [email protected] Vill du se fler bilder kan du hitta dem på Instagram under @trendenserandfriends eller #trendenserandfriends Och vill du veta mer om Thérese övriga produkter hittar du henne under @vasakeramik I slutet av maj är det dags för en ny lansering med en annan formgivare som jag tycker ni ska hålla utkik efter!
Foto: #trendenserandfriends
 
* Trendenser & Friends är ett kommersiellt projekt för att lyfta utvalda formgivare

Kommentarer

 • Emma - By Emma skriver:

  Helt rätt väg av dig att gå och vaserna är så himla fina!

 • Erica skriver:

  Toppen initiativ!!! Så bra att du använder din makt och inflytande till nåt så positivt. Heja både Frida, Therese och kommande friends 🙂

 • The vases are really elegant and pur at the same time.

 • Bra intiativ Frida! När jag läste din brick krönika blev jag både upprörd och besviken eftersom du vingklippta så många som kämpar, på det enda sätt de vet om, med sina brickor och prints. Jag tänkte: hur ska man göra då? Nu gör du det, Visar hur man ska göra och leder väg. Tumme upp för dig!

 • Verkligen ett jättebra initiativ. Så kul att du tar dig tid att göra det.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.