Annons

Office inspo

Nuförtiden är det sällan jag har en hel veckas kontorsjobb på Spinneriet, utan avbrott för fotouppdrag, resor, möten eller uppdrag på annan ort. Kanske just därför kände jag mig ovanligt upprymd imorse när jag låste upp dörren till studion och insåg att jag har hela fem arbetsdagar framför mig. Precis just här. Lokalen badar i ljus och jag har parkerat mig vid mitt städade skrivbord, med en nybryggd kopp kaffe på armlängs avstånd. Det är verkligen inte ofta jag stannar upp och njuter av den tillvaro eller den miljö jag skapat för mig själv, men det ska jag banne mig göra nu. Tänk att den här bloggen en gång startade i ett studentrum på 9 kvadrat, och nu har jag detta. Den känslan? Obeskrivlig.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Vilken otrolig resa du har gjort! Klappa dig själv på axeln och njut av veckan!

 • Mirva skriver:

  N.J.U.T.

 • Sandra Nicole skriver:

  Härligt!! det inspirerar oss andra studenter!

 • Sara skriver:

  Så snyggt!! 🙂

 • Underbart! Väl värd allt. kram till dig

 • Sofie skriver:

  Du är fantastisk !!!

 • Proforma - Irene skriver:

  Kan bara instämma, det är du så värd! Vilken vecka det blir i så vacker miljö… wow!

 • Helena skriver:

  Well Done!

 • sofia skriver:

  Härligt!
  Uppdaterar från Milano;)

 • Härligt! – ha en underbar vecka 🙂
  Kramkram

 • Katarina skriver:

  Fantastiskt! Såå snyggt!! Undrar var de fina skrivborden kommer ifrån?

 • Sofia skriver:

  Du är grym Frida!!!

 • Paulina skriver:

  Åh, vad det är snyggt!

 • Azalea skriver:

  Wow det ser fantastiskt ut! Har precis köpt liknande skrivbord för mitt Home Office är inspirerad av den fina plantan ????

 • Andrea skriver:

  Vilket härligt inlägg, om att stanna upp och känna efter, något vi nog gör alldeles för sällan.
  Tänk du skapat detta och inse att du verkligen lever din dröm!
  Du är verkligen en sann inspirationskälla, fortsätt så!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.