Annons

Lookalikes: Vaser med metallicdetaljer

Danska &Tradition lanserade serien True Colours under 2015 och Lex Potts vaser i olika färger och höjder med metallicskimrande inslag av koppar och mässing blev snabbt omskrivna i pressen. Lite förvånad blev jag därför när jag såg House Doctors nyhet Lost som lanseras 2016. Båda varianterna finns i olika mått (reserverar mig för att mitt kollage kanske misstämmer i proportion på några) men om man tittar på konceptet och formen… nog måste väl någon ha sneglat lite på någon här? 
Bild 1: Serien True Colours från &Tradition, finns i flera olika storlekar pris från 995 kr
Bild 2: Vaser House Doctors nyhet Lost finns i flera storlekar pris från 209 kronor st

Kategorier:

Kommentarer

 • Katja skriver:

  Hej! Om du har några rekommendationer/platser eller något roligt som händer I stockholm / gå till och vara med på! Exempel någon bra event/ställe att besöka/eller aktivitet så låt mig veta. Alltid kul att testa något nytt!

 • Håller helt och fullt med, tror jag skrev någon liten rad om det när House Doctor lanserade deras senaste kollektion.
  Trist att tjuva så och dessutom från ett förtag som ligger nära till hands då båda kommer från Danmark.
  Inredningshjälpen/Anette

 • Emma skriver:

  Så fina de var, allihop! 🙂

 • Wow, för en gångs skull tycker jag att kopian är mycket, mycket vackrare än orginalet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.