Annons

Jag föreläser på IKEA Kållered – Lördag 16 april kl 10.30

Nu på lördag föreläser jag på IKEA Kållered i Göteborg. Ämnet är hållbarhet och inredning och tanken är att ge enkla tips och en inspirationsboost för ett mer medvetet tänkande kring hemmet. Föreläsningen är gratis och startar kl 10.30, men anmälan krävs och du kan registrera dig via den här länken. Vill du läsa mer om IKEA’s satsning Hållbara ihop hittar du mer information HÄR och HÄR. Hoppas vi ses på lördag! 
Foto: IKEA Inter systems 2016
 
* Inlägget presenteras i samarbete med IKEA

Kommentarer

  • Lisa S skriver:

    Kul! Tänkte just på dig ang det! Skall lyssna på Mija Kinning i Malmö på lördag!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.