Annons

Instaweek

Jag som annars brukar ha väldigt hög integritet får bokstavligt talat sitta på händerna just nu för att hålla mig ifrån att posta (oinspirerande och röriga) bilder på renoveringskaoset här hemma. Det upptar liksom all min tankeverksamhet just nu, men vi har ju haft lite annat för oss också de senaste dagarna. Här är ett saxat urval från mina instagramkonton. Vill du följa mig kan du göra det via @trendenser

1.) Förra veckan delade jag rum med den här killen. ”The Zlatan Suite” på Malmö Live. 2.) Ingen dålig start. Frukost på sängen innan en heldag av möten i Malmö. 3.) Som sedan avrundades i det här köket, hemma hos en kompis vars hus är det finaste jag sett på länge. Malin, dags för hemma hos? 4.) Sen åkte vi hem till Dexter. Det känns i alla fall lite som om han flyttat in till oss när halva huset är inplastat. 5.) Mitt mantra på många plan just nu. 6.) Missa inte alla fina tävlingar jag har på mitt instagramkonto. Du kan bland annat vinna den här danska klassikern från Sika Design. 7.) Äntligen har kocken Katja Palmblad öppnat sin restaurang Lilla Spinneriet i Lindome. Gissa var vi äter våra luncher från och med nu? 8.) Ska berätta med om Trendenser & Friends snart (har en väldigt rolig grej på gång) men i väntan på det blir jag lika glad varje gång de små vaserna dyker upp på andras instagramkonton. Här hos @nataliameria08 9.) Fick syn på den här ute-pizzaugnen för trädgården idag och blev kär. Forno från Morsö. Jag menar, hur fin?

Kategorier:

Kommentarer

 • Mimmi skriver:

  Ah, som gammal läsare av Malins blogg önskar jag så att hon ville väcka den till liv igen! Nu får man nöja sig med instagram 🙂

 • Malin Stoltz skriver:

  Du är väl för snäll! Tack för fina ord.
  Ja d där med Hemma hos… Får nog ruva på den ett tag till.. Just nu väntar vi på att tillbygget ska börja röra på sig (som stått stilla i 2 veckor nu…)
  Kram på dig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.