Annons

Hemnetgodis / drömprojekt i Laisaliden

Som den Norrlänning i exil jag trots allt är (och inte minst som den trogna Hemavan-besökare jag alltid varit) så tappade jag kaffekoppen i golvet under min veckovända på Hemnet idag. Laisalidens fjällhotell är till salu! Fantasin löpte amok för en stund. Jag kanske skulle sadla om och flytta upp. Eller bara erbjuda min hjälp att putsa till denna pärla? För även om läget är fantastisk så lämnar objektet i sig en del att önska för en inredningsnörd. Obs obs obs det är bara fjällbilderna som hör till fastigheten, inredningsbilderna nedan kommer från mitt moodboard på Pinterest. Vad jag hade gjort med det HÄR stället? Uppdaterat möblemanget, satsat på skandinaviska hållbara klassiker i material som åldras med värdighet och fokuserat mer på utsikten mot omgivningarna. Anja, Foppa, Stenmark? Kom igen, gör’t. 
En eldstad både inne och ute samt en (snygg!) bastu. Mycket viktigt efter en dag i friska luften. 
Eller så hade jag struntat i marmorhetsen och bara gått loss med Supi Sauna Wax från Tikkurila och förvandlat den lejongula furupanelen till ett gråsvart snygg-spa. 
Bilder: Skeppsholmen, Moodboard: Torbjørn Tryti, Tina Stafrén, Emilsbacke, Tikkurila, Louis Poulsen

Kategorier:

Kommentarer

 • Farmor Magdas skriver:

  Åh ja! Jag känner samma sak nu när jag läser ditt inlägg. Det sätter ju igång hur mycket som helst. Även om Gbg Halland och västkusten har mycket att ge så nog rackarn borde det där rustas upp och få massor av kärlek. Potentialen finns. Med vänlig hälsning också västerbottning i exil på västkusten.

 • ida skriver:

  Så vackra bilder! Var kommer kaminen ifrån? Är på jakt efter en stilren kamin till det nya huset.

 • Malin Helenius skriver:

  Ja, go for it! Det finns så mycket potential i Norrland med den vackra naturen. Synd att inredningen så ofta lämnar mycket att önska..
  Hälsn
  Nottbottning i exil i Sthlm

 • Sanna skriver:

  Hej! Tack för en jättebra blogg. Blir alltid inspirerad här. Ville för en gangs skull passa på att tipsa dig om lite inredningsinspiration: https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-2rum-ostermalm-stockholms-kommun-sibyllegatan-21a,-3tr-og-9111578.

 • Anonym skriver:

  Fina bilder och härligt med kamin. Snön ser lockande ut även fast jag inte ens gillar snö 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.