Annons

Happy Friday!

Jag firar fredag med några överlevare från en maffig föreläsningsbukett jag fick i veckan. Blommorna som står på köksbordet doftar så ljuvligt att jag inte kan sluta sniffa. Men vad är den vita för sort? Någon som vet? Påminner de inte om det jag hade både i håret och brudbuketten på vårt bröllop? Hur som helst, efter den här veckans flängande och farande ser jag verkligen fram emot ett par lediga dagar. Imorgon ska jag och Max visserligen ut till Spinneriet igen, men då för att plantera blomsterarrangemang och fixa lite fint vid entrén tillsammans med ett gäng tjejer som ställer upp i vått och torrt – tack! Sen blir det Valborgsfirande för hela slanten. Håll tummarna att vädret är på vår sida! Trevlig helg. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Emil skriver:

  Det är fresia!

 • Ine skriver:

  Hej Frida! Det ser ut som en freesia (eller vad det nu heter på svenska). De doftar verkligen ljuvligt…och vår! Trevlig helg!

 • Hanna skriver:

  Så fint! Önskar dig en riktigt fin helg.

 • Tina skriver:

  Happy Frida-Y! ?

 • Det där med blommor och deras namn är verkligen inte min starka sida, men huvudsaken är väl att man kan uppskatta dem den glädje som de för med sig.
  Ljuvlig bukett och vilken fin liten tillbakablick till ert bröllop, så fina!
  Trevlig helg!
  Anette

 • Jannice skriver:

  Det är Fresia! Underbar doft! Trevlig helg Frida, då ses vi snart! Kram Jannice

 • Mirva skriver:

  Fresia! Finns på vår Ica! 🙂

 • Kristina skriver:

  Trevlig helg och glad Valborg!

 • Emma skriver:

  Som barn tog mamma alltid med mig till floristen på min födelsedag så jag själv fick välja födelsedagsblommor. År efter år valde jag samma sorter, blå iris och fresia, för doften är ju verkligen underbar.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.