Annons

Fredagsblomma vs Grönsaksfat

Jag pyntade ju studion med växter inför en intervjufotografering häromdagen och kom då av en slump på idén att samla ett gäng doftgeranium på ett stort fat – istället för att som alltid ställa snittblommor i vas på bordet. Det här hörde egentligen till den stora palmen. Jag placerade bara ”pellisarna” (etablerat bloggord?) på fatet tillfälligt för att skydda bordet från väta medan jag packade upp alla påsar – men det blev så fint att vi fick åka tillbaka till butiken och köpa ett till. Så det lyckade ”misstaget” får bli dagens tips. Samla ihop alla dina skott och gröna krukväxter på en stor tallrik eller ett fat som hör till en golvkruka och vips har du ordnat ett blomsterarrangemang som håller betydligt längre än helgen ut!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Så fint, trevlig helg Frida!
  Kram
  Anette

 • Hannah skriver:

  Åh så himla fint! Härlig helg!

 • Ja, vilket bra tips! Det får bli ett besök i blomsterbutiken imorgon.

 • Charlotte skriver:

  Var i från kommer den fina ljusstaken?

 • Isabel skriver:

  Love the stools!

 • Mia skriver:

  Så fint! Jag undrar också varifrån ljusstaken kommer. 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.