Annons

DIY: Läderlindad Öglanstol

Nu blir det två DIY-tips i tät följd den här veckan men det hjälps inte för den här idén från IKEA Livet hemmas blogg är så fin att den bara måste spridas vidare. Precis när jag tyckte att man blivit lite mätt på att se böjträstolar… Kolla in den här lösningen! Snyggaste sättet för att ”pimpa” till en vintagestol i trä? Läderlinda ryggen! Enkelt, smart och snyggt. HÄR kan du läsa mer om hur man gör. Jag kommer definitivt hålla utkik efter gamla Öglan-stolar i trä på loppis och Blocket i sommar. 
Foto: Ragnar Ómarsson IKEA Livet Hemma

Kategorier:

Kommentarer

 • Gina skriver:

  Wow, for en inspirerende interiørblogg! Elsker stilen.
  Sjekk gjerne ut min interiørblogg i Nederland:)

 • Hannah skriver:

  Så makalöst fint tips. Tack! MÅSTE testas!!

 • Johanna skriver:

  Ett så himla fint tips!

 • Kicki skriver:

  Tror banne mig jag ska prova detta på mina öglan som är av plastmodellen. Kan kanske bli spännande med den kontrasten.

 • Anna skriver:

  Hej!
  Har du förslag på butiker där man kan hitta lädret?
  Anna

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.