Annons

Dagens kontor och badrumsinspiration

När jag mellanlandade på hotellrummet idag för att lägga till en sida i presentationen mellan mina möten och föreläsningen på Deloitte passade jag på att ta några bilder medan dagsljuset flödade in genom fönstret. För att förekomma eventuella misstankar så är jag inte sponsrad av hotellet, jag har bokat och betalat det själv för att jag ville prova på ”det där designhotellet” som jag läst så mycket om. Gerth Wingårds skapelse Miss Clara alltså. Och vilket ställe sedan. Smakfullt och tidlöst med bra tips man kan ta med sig hem. Som vilken skillnad en stor badrumsspegel gör, till exempel. Har du vitt standardkakel hemma och funderar på en uppfräschning, satsa på en rejäl rund badrumsspegel kanske? 
Också en fin lösning med vägghängda sänglampor. PJ70 från Örsjö
 
Om du inte har möjlighet att resa hit kan du se mer i de här två böckerna som jag hittade på rummet. The Design Hotels Book och Savor Stockholm. Tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

  • Fiiiint! Jag bodde över på Miss Clara för ett litet tag sedan och var också väldigt nöjd med hotellupplevelsen.

  • Fru Minimalist skriver:

    För mer badrumsinspiration med fokus på förvaring i badrum, skulle jag vilja tipsa om det här blogginlägget 🙂
    https://minimalisterna.se/forvaring-i-minimalisternas-badrum/

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.