Annons

Dagens kontor

Idag har jag simmat runt i ett hav av pelargonier, petunia, surfinia, lobelia, verbena, femtunga, bacopa och diascia. Uppdraget? Att välja växter till en härlig plantering jag ska göra utanför Spinneriet i maj. Vissa dagar på jobbet är helt enkelt härligare än andra. Och just idag behövde jag nog den här formen av kontor lite extra. Att få kliva in i Arvidssons enorma växthus och känna hur doften av hundratals prunkande plantor och solvarm jord slår emot en. Oslagbart! En välbehövlig paus från påhoppen efter Mama-utmärkelsen. Att folk orkar? Jag har raderat de värsta elakheterna, men konstaterar krasst att en viktig sak jag vill lära min son är att vara schysst mot andra och respektera att alla inte tänker samma lika.
Foto: Anna Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Så härligt det ser ut!

 • Linda skriver:

  Underbart!

 • Blir ledsen att höra att du blivit påhoppad efter utmärkelsen. Jag hoppas du kan skaka av dig olusten och glädjas. Det är du värd. Du är en generös person och har jobbat hårt. Du förtjänar varenda stund av framgång. Glädjs av hela hjärtat med dig. Att vara närvarande förälder och i karriären är inte lätt. Heja dig

 • Frida skriver:

  Stort grattis till utmärkelsen, det är du väl värd!
  Tråkigt med påhopp från missunsamma, framförallt kvinnor befarar jag! Vi borde alla stötta och glädjas med varandra istället för att pratar skit bakom varandras ryggar och bakom anonyma kommentarer.
  Heja dig Frida!!

 • Cassandra skriver:

  Jag kan inte mer än att hålla med Anncha och Frida här ovan. Stort grattis! Du förtjänar det verkligen.

 • Mia skriver:

  De är bara avundsjuka. Hade du varit en man hade ingen brytt sig. Jag ska köpa det numret och njuta av att läsa om alla duktiga mammor som inspirerar både föräldrar och barn till att vara framgångsrik utan bekostnad på att vara en bra förebild. Du är så beundransvärd och helt fantastisk, heja dig Frida!
  Kram,
  Mia
  Rum för Papper

 • Annika skriver:

  Grattis Frida! Du är ju så värd den utmärkelsen! Jag vet hur mycket du ger till andra, trots ditt fullspäckade schema. Att familjen kommer först är du tydlig med!

 • Malin skriver:

  Heja dig!! Heja alla oss föräldrar! (Och alla andra också så klart ☺️)
  Härligt att en person med sådan inspirerande personlighet blir vald! Ja att just dina sunda värderingar sprids. (Vi har aldrig träffats men tycker om din "ton" och värderingar). Go go! ?

 • Karin skriver:

  Hej!
  Du har väl spanat in Auktionsverkets moderna? Tänkte på dig när jag såg nr 177.

 • Jenny skriver:

  Stort grattis till utmärkelsen, väl förtjänt och superroligt!
  Jag har följt dig sedan den där första tiden då både du och jag var studenter. För mig har din blogg verkligen inspirerat! Du inspirerar inte enbart med dina inredningsinlägg utan även med din professionalism och integritet. Heja!
  Tänk om det var de positiva kommentarerna som "fastnade" hos en och stannade kvar i minnet. Nu är det ju tyvärr oftast tvärt om. Men jag hoppas att du ändå kan känna dig stärkt och uppskattad av alla läsare som gillar din blogg (för vi är ju jättemånga!).

 • Helena Lyth skriver:

  Grattis till den fantastisk utmärkelsen. Du är väl värd alla utmärkelser och uppmärksamhet. Ditt driv och din kraft är så inspirerande.
  Intressant med denna missunnsamhet. Jag gissar att du inte fick några sådana här tråkiga kommentarer om ditt privatliv när du vann "årets inredningslogg"? Så fort en kvinna, en professionell kvinna, ska belysas för sina framgångar och dessutom råkar vara mamma blir det ett himla hallå. Varför, i hela fridens namn, ska det inte gå å kombinera? Eller se till en persons arbete utan att för den sakens skull ha "varit på bekostnad" av föräldraskapet? Ibland finns det dessutom en förälder till…
  Dessa personer som klankar, det ni skriver, säg er kommentar högt för er själva i spegeln först och känn om det fick din spegelbild att må bra. Blir mottagaren upplyft, tacksam, eller stärkt av den – bra, posta då kommentaren. Annars – stäng datorn och gå ut och finn en vän.
  Oj, det blev en lång kommentar, kanske för att detta tankesätt är så bakåtsträvande och måste få ett stopp.
  Jag är så glad för du som framgångsrik och inspirerande företagare orkar ge så mycket till oss som älskar din blogg. Så spänd på att se fortsättningen av Trendenser för det kommer nog nya stora ting från dig.

 • Susan skriver:

  Grattis och njut av blommor och utmärkelse! Lägg inte fokus på de få som är missunnsamma, utan sträck på dig och sug in det positiva. Keep up the good work!

 • Sofia S skriver:

  Grattis till utmärkelsen, den var du verkligen värd! Och grattis till att få en jobbdag full av blomster. Jag brukar dock få grov beslutsångest på plantskolor, så mycket att välja på. Men nu vill jag dit efter jobbet ändå. Tack för din fina blogg och jobb med att inpirera!

 • Anonym skriver:

  Vill önska dig en FANTASTISK fredag! 😀 Jag är så glad åt att helgen är här. 😉 Måste sprida den glädjen till dig på något sätt, hehe <3

 • Elle skriver:

  Stå på dig! Du förtjänar den cred du får och det är inte DITT fel att många som kämpar på andra fronter inte får samma uppskattning. Tycker att du ger ett ödmjukt intryck utan att vara mesig. Älskar att du värnar om din integritet och att du tar så balanserade och genomtänkta beslut i din kommunikation. Har följt dig i många år och du har alltid varit konsekvent i detta. Håller inte med om allt du skriver men beundrar ALLTID ditt förhållningssätt – det syns att du tänker, hur du tänker och att du har såväl hjärta som hjärna. Uppskattar att en plattform som din innehas av någon som du, är tacksam för det. <3

 • Åh, har helt missat eftersom jag haft fullt schema i Milano, men det där måste du skaka av dig. Det är precis som flera andra skriver bara ett bevis på den rena skära avundsjukan och jantelagen som frodas här i Sverige.
  Så tröttsamt och så trist, kommentarer av sådant slag är så himla onödiga och rent ut sagt ruttna och förstörande för den som skriver dem inte minst, kom igår att det är dem som mår sämst, inte du!
  Du har själv tagit dig dit du är idag, ingen har gjort eller gör det åt Dig!
  Grymt jobbat Frida och njut!
  KRAM
  Anette

 • Ellos skriver:

  Gud vilket fint växthus. Vilket häftigt hav med blommor. Älskar blommor och inredning. Vilken härlig blogg och inspiration du är.

 • Emma - By Emma skriver:

  Folk borde skämmas. Hur kan vi ha kommit så långt i vissa avseende men när det kommer till att kvinnor peppar och hyllar andra kvinnor så är det fortfarande en allt för stor klick som faktiskt inte kan glädjas med andra. Fy skäms!
  Du är grym Frida och du är min inspiration. Heja dig!

 • Li skriver:

  Åh vad det ser härligt ut! Man kan nästan känna doften genom skärmen 🙂 Stort grattis till utmärkelsen! Den är du värd. Vi känner inte varandra men jag känner stolthet med dig. Det är faktiskt lite mäktigt varje gång du tar ett kliv framåt. Det visar bara återigen att allt är möjligt och att det är gränslöst för vad som finns kvar att uppnå. Du sprider en ödmjukhet och sunda värderingar i inredningsbranschen. Keep up the good work & shake it off! 🙂 Trevlig helg!

 • Sofia skriver:

  Avundsjuka är hemsk. Hoppas du skakar av dig detta! Är man kvinna så borde man vara stolt över dig:)!?
  Heja!

 • Åsa Olausson skriver:

  Ta inte åt dig. Förstår inte varför en del människor måste sprida dåliga energier och vara elaka. Det är ok att tycka olika men inte att vara elak och dum. Du är fin och en mycket ödmjuk människa så det så och värd all beundran för allt slit och affärsmannaskap.
  Heja Frida!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.