Annons

Budgettips: Fin servis

Jag fick dubbelkolla sanningshalten när jag såg den här nya servisen dyka upp i mitt flöde idag. Det är ju 1:a april, men nej – det är inget aprilskämt trots att man döpt den till SANNING. Kolla in den vita tallriken i mitten med reliefdekor i glas formgiven av Lycke von Schantz och Inma Bermudez. Aprilnyhet på IKEA. Priset? 19 kronor styck! Funkar lika bra mot ett rustikt träbord som en dressad linneduk tänker jag och snyggt som udda serveringsfat till charkuterier och plockmat. Budgetfynd till fredagsmyset?
Foto: Livet hemma 

Kommentarer

  • Ja, den var verkligen fin. Priset var ju roligt på ett annat sätt även om det inte var ett aprilskämt. 🙂

  • Anonym skriver:

    vilket fynd!

  • Deia skriver:

    Supersnyggt och en rolig ide’ men hade varit ännu finare i stengods…..

  • Lämna ett svar

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *