Annons

Inred med tapetkänsla, del 3: Matplatsen

Så var det dags för den tredje och allra sista delen i den filmserie som jag och Pella Hedeby gjort i samarbete med ECO Wallpaper nu i vår. I det här avsnittet tar vi oss an en matplats och slår ett slag för fondväggens revival. Och vet ni vad, resultatet från den här omstylingen är nog min favorit av de tre vi genomförde. Men ni vet ju att jag är svag för naturmaterial som åldras med värdighet och bara får högre andrahandsvärde om de sköts rätt till skillnad från laminat och halvfabrikat. Här använde vi en ljusgrå tapet som kanske kan vara ett bra instegsval när man vill prova på tapeter. En svag nyans som gjorde stor skillnad för rummet. Jag tycker verkligen det fick både möbler och tavlor att ”poppa” och ta för sig lite mer, samtidigt som det skapade en harmonisk känsla. Klicka på filmen så får ni se både före och efterbilder!

 
Lampan är Jonas Bohlins Kvist, de grå stolarna är Muutos Cover, porslinet på bordet är serien Nou som finns i både kannor, muggar och fat. Stegen Tikas och tavellisten kommer från Norrgavel. Vasen på bordet är Pallo från Skruf och mattan under bordet är IKEA’s LOHALS.
Du kan själv vara med och tävla på instagram genom att posta en bild med #tapetkänsla så är du med och tävlar om en uppsättning tapeter från ECO Wallpaper! Lycka till!
Foto: Bodil Bergqvist 
 
* Inlägget presenteras i samarbete med ECO Wallpaper 

Kommentarer

 • Kimmo skriver:

  Gud vad snyggt med stegen!!!
  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! https://goo.gl/BepLJk

 • Hanna skriver:

  Superfin tavellist. Vad kostar den?

 • Anonym skriver:

  Superfint ??

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.