Annons

Hemnetgodis Radiofabriken

Sedan jag själv började göra stylingjobb till nyproduktioner i samarbete med renderingsfirmor som Zynka har jag fått ett helt annat intresse för ”fuskbilderna” som florerar på Hemnet. Vissa är ju så vassa nuförtiden att man knappt ser skillnad med blotta ögat. Det är alltid lika spännande att se vad man valt att inreda med också, nu när allt är möjligt. I 3D finns ju så få begränsningar. Vad jag fastnade för i Alexander Whites projekt Radiofabriken? Förutom bordet i köket så gillade jag redskapslisten (kanske något för vårt kök på Spinneriet?), den inbyggda och inmålade bokhyllan i vardagsrummet liksom den stora spegeln över halva dusch/toalettväggen. Ett smart och enkelt trick för att förstora ett litet badrum. 
Foto: Alexander White, Radiofabriken

Kategorier:

Kommentarer

 • Violina skriver:

  Vill börja med att tacka för en alltid så trivsam blogg! Så inspirerande bilder och så många trevliga reportage! Jättefina tävlingar dessutom som jag deltar i, har inte haft turen att vinna än, men slutar inte att hoppas! Har en fråga när det gäller vem som vunnit, jag går alltid tillbaka på tävlingsinläggen och ser vem som vunnit. Är det så att den som vinner blir kontaktad per mail, eller ska man, som jag gjort, kolla om vinnaren är inskriven i tävlingsinlägget och själv ta kontakt? Tack på förhand!

 • Belic skriver:

  Det är Oscar Properties projekt FYI 🙂

 • Sara skriver:

  Åh, så fantastiskt fint!!

 • Ellen skriver:

  Vart kommer det fantastiska bordet ifrån.?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.