Annons

Hemnetgodis ESNY Continental Apartments

Mtt hjärta slog några extra slag när jag scrollade förbi Eklund Stockholm New Yorks instagramflöde tidigare idag och fick syn på deras senaste objekt till salu som går under namnet Continental Apartments. Det är något med det oplottriga, lite mer självsäkra och beslutsamma i den här typen av inredningar som tilltalar mig. Och färgskalan. Naturligt elegant och monokromt. Jag gillar det! 

Kategorier:

Kommentarer

 • Magda skriver:

  Hjälp så läckert!! Underbar inspo!
  /Magda

 • Bea skriver:

  Jätte fint! 😀
  Kolla gärna in på min blogg :*

 • Bea skriver:

  Oj skrev fel

 • Sofia skriver:

  Jag gillar det också! Oplottrigt är min melodi. Färgskalan är också helt i min smak.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *