Annons

Hemnetgodis: Karl Gustavsgatan 11 B

Minns ni att mäklarfirman Bjurfors signade upp stjärnstylisten ”Emma Hos” (eller Emma Fischer, som hon ju egentligen heter) på ett för branschen ganska ovanligt exklusivitetsavtal alldeles nyligen. Emma hade innan dess jobbat för både Stadshem, 55 kvadrat och Entrance så den nyheten rörde runt lite i den Göteborgska mäklargrytan får man väl säga. Och sedan dess har jag väntat och hoppats på att få se resultatet av kontrakterandet – med all respekt och förståelse för att det självklart tar lite tid att trimma in en ny organisation. Men nu så. Idag kom Karl Gustavsgatan 11 B ut på marknaden. Kolla in köket som Emma stylat och som plåtats av en i ”Hemnetgodis-bloggsammanhang” ny fotografstjärna, nämligen Alen Cordic på SE360. Snyggt jobbat båda två! Är detta början på ett nytt teamwork tro? 
Foto: Alen Cordic på SE360 för Bjurfors

Kategorier:

Kommentarer

  • Emma skriver:

    Hej! En tanke som slog mig bara. Fint stylat. Men – lägenheten är ju så fin från början? Material, färger… Möbler har jag svårt att greppa hur mycket som är ägarens och hur mycket som är ditplockat. Men iallafall. Jag tycker det hade varit jättekul att se en vanlig, ful och lagom trist lägenhet – alltså som ägarna inte fixat och renoverat till perfektion – som sen en sån här som du säger "stjärnstylist" piffar till. Peka gärna ut en sån nån gång!

  • Henrik skriver:

    Börjar bli jäkla tråkigt med denna stylinghype på lägenheterna i Göteborg. Ser ju lika opersonligt tråkigt ut i alla dessa.

  • Anna skriver:

    Verkligen roligt att se, ett grymt team??

  • Anonym skriver:

    Jag tror inte du förstår hur mycket vissa mäklare blåser ut och gör om inför försäljning Emma. Bjurfors har antagligen inte gjort det (här verkar det bo någon med grundkoll) men tre limefrukter på ett fat får man inte 30 000 kr för. De kör in en lastbil med prylar!

  • Väldigt snyggt!!
    Kan även hålla med Emma att det hade även varit kul att se en styling på före och efter en trist lägenhet med fula golv och standardkök.
    För dessa stylister är ofta fantastiskt duktiga på att göra under, (mer än 3 limefrukter då) 🙂
    Och jag tror att många hade inspirerats av att se dessa vanliga lägenheter bli omgjorda nån gång då och då.

  • Ella skriver:

    Hmm. Är det bara jag som upplever att bostadsförsäljningar nu för tiden verkar handla mer om personliga intressen/prestige/uppmärksamhet hos enskilda mäklare och stylister än om att faktiskt sälja ett hem?

  • Sandra skriver:

    Åh, jag håller med! Den dagen vi får se hur man får den vanliga blå kakelbården i badrummet att verka fräsch går jag med på "stjärnstylist". Tills dess verkar vi få hålla tillgodo med dussinstyling.

  • Anders skriver:

    Någon som vet vad de är för lampor?

  • H skriver:

    Lamporna är från Tom Dixon!

  • Så galet fint det var med kryddor utan krukor! =) Det MÅSTE jag prova! =) Snacka om att din blogg gör så man ändrar sitt liv haha =)

  • Anders skriver:

    @H – Tackar!

  • Sara skriver:

    Vad är det för kök? älskar färgen!

  • Helena Paulun skriver:

    Någon som vet vart stolarna kommer ifrån?

  • Carin skriver:

    Snyggt! Beslagen ser ut att vara från Superfront. Är det någon som vet om luckorna och skivorna också kommer därifrån?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.