Annons

Sponsrat inlägg: The Body Shop Hemp Hand Protector

I samarbete med The Bodyshop vill jag uppmärksamma er på att deras Hemp Hand protector har fått en ny limited Edition-design skapad av en av världens mest kända gatukonstnärer EINE. Men inte nog med det, för varje såld förpackning av denna limited edition-handkräm går 20kr till The Body shop foundation. Det är inte ofta jag gör avsteg från min inredningsprofil, men den här välgörenhetsstiftelsen har som mål att samla in 300 000 pund för olika frivilligorganisationer som arbetar för skydda planeten mot ansvarslös explotering av naturens resurser, rädda utrotningshotade arter och skydda det marina livet från utfiske och föroreningar – så jag tycker det är värt att uppmärksamma. 
Visste du också att hampa är känt för att vara fyra gånger så effektivt som träd för att binda koldioxid? Eller att det är en växt som inte behöver några bekämpningsmedel och som ger en naturlig miljö för det lokala djurlivet, vilket på så sätt hjälper till att skydda den biologiska mångfalden. En mirakelkräm som är bra på många sätt med andra ord. HÄR kan du läsa mer om satsningen och se fler bilder från konstnärens arbete. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 
 
Inlägget presenteras i samarbete med The Body Shop

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Älskar den, det är det enda som funkar på mina hemska händer!

 • Anonym skriver:

  Älskar den handkrämen men gillar inte den färgglada förpackningen ?

 • Sarah skriver:

  Bodyshop känns lite omoderna i sitt uttryck jämför med Lilla Bruket, Yard etc, Aesop och "moderna företag" som jobbar med ekologiska hudprodukter. BS grejor är jättebra men förpackningarna får stanna i mitt badrumsskåp!!! Tyvärr tyckte jag inte den här formgivningen gjorde det bättre. För mycket färg och skrikighet för min smak men heja för välgörenhet!

 • Tamara skriver:

  Lite överreklamerad, varannan bloggerska markandsför Body Shop handkräm.
  Frida, det är nog bäst att du håller dig vid inredning och design, annars finns risk att din blogg tappar klass:(

 • Elle skriver:

  Håller inte med Tamara, att slå ett slag för miljön är inte att tappa klass!

 • Elle skriver:

  Håller inte med Tamara, att slå ett slag för miljön är inte att tappa klass!

 • Kristina skriver:

  Förpackningen kunde de gjort snyggare men välgörenhetsidén är toppen tycker jag!!!

 • Kristina skriver:

  Förpackningen kunde de gjort snyggare men välgörenhetsidén är toppen tycker jag!!!

 • Marianne Persson skriver:

  Den var ju kanoneffektiv på mina fnasiga händer, kul att en gatukonstnär får vara med på ett hörn och dessutom är den ju bra ur miljöaspekten 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.