Annons

Önskelista februari 2016

Jag vet inte om det har med den här veckans väder att göra (fågelkvitter och barmark betyder faktiskt vår för en Norrlänning) men jag längtar så vansinnigt efter att få leka lök och skala av mig lager efter lager av tjocka plagg just nu. Idag sken solen och för en liten stund kändes det som… april? Min önskelista för februari innehåller ett par saker från mina samarbetspartners och är klart influerad av att vi går mot ljusare tider. 
1) Jag har inlettt ett samarbete med Busnel i år (hurra för det! dansade i cirklar när det blev klart tidigare idag) eftersom jag alltid älskat deras klassiska franska plagg och i vår har jag beställt deras Capé i Khaki. Love it! 2) Tänker att den kommer bli supersnygg till ett par ljusa jeans och 3) vita sneakers. Dessa från Nike är på min önskelista. Men finns de i damstorlek 37 undrar vän av ordning? 4) Den här vita polotröjan i bambu från Ellos Conscious choice collection fick jag upp ögonen för när jag letade produkter till ett kommande stylinguppdrag, och den skulle matcha min tänkta outfit perfekt. 5) I övrigt funderar jag mycket på belysning. Speciellt i vardagsrummet just nu och är inte helt främmande för en lampa ovanför det (blivande) soffnordet. Wegners klassiker skulle hålla för ögats slitage i många år. 6) Och så måste jag se över min ”vasgarderob”. Snackade med blomsteraffären idag och tydligen är det viktigt att ha en vas med midja till tulpanerna. Det får bli en av mina investeringar till hemmet i februari. 
 
*innehåller affiliate-länkar

Kommentarer

 • Tyvärr inte i 37, men 36,5 och testa de är grymt rymliga! Tror de skulle funka för en 37:a. Jag köpte ett par häromdagen:)
  Kram

 • Malin Björling skriver:

  Hej, Air Force low är stiliga men Nike gör strl 36,5 och 37,5 (gäller alla modeller och det skiljer endast 5 mm mellan de strl)

 • Inger Johansson skriver:

  Gillar stilen var kommer jeansen ifrån?

 • Emma skriver:

  Här är en till som borde se över vas-garderoben…men snarare åt andra hållet. Många loppis-fynd 🙂

 • PiaL skriver:

  https://m.nike.com/us/en_us/pd/air-force-1-07-shoe/pid-193174/pgid-10097219
  Här i US säljs de vita Nike-skorna även i halvnummer, så de borde gå att få tag i. Hittar du inte dem, så är du välkommen att höra av dig.

 • Susanne skriver:

  Skulle säga att AF1 är små i storleken ( på längden ) tappade båda mina stortånaglar efter en lång vandring i dessa. Så en halv storlek upp är nog att rekommendera….

 • Åse skriver:

  Hej.
  Här finns den i strl 37! Jag beställde härifrån.
  https://caliroots.se/nike-wmns-air-force-1-07-315115-112/p/29172
  Kram Åse

 • KikkiSandström skriver:

  Gratulerar å det varmaste till nya samarbetet. Skitsnygga grejor ojojoj.
  OM jag skulle säga nåt kritiskt så önskar jag att din blogg var centrerad. På min stora skärm ligger den långt till vänster. Tänk om det gick att ordna 🙂

 • Fru Minimalist skriver:

  En Busnel-kofta skulle passa finfint i min capsule wardrobe för vintern. Får fundera (och spara pengar 😉 ) på om det kan vara något inför nästa år. 🙂

 • Elisabeth skriver:

  Du kommer bli jätte snygg i capen! Älskar Busnel, skulle vilja ha en i varje modell och färg haha

 • Malin skriver:

  Hej!
  Vad kommer vasen ifrån? Så fin! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.