Annons

Sponsrat inlägg: Jotun LADY Minerals

Idag har det varit pressvisning och premiär för Jotuns nya färgsatsning LADY Minerals. En helt ny färdigblandad kalkfärg, baserad på naturliga pigment som släpps i 21 olika kulörer och som är betydligt smidigare att måla med än traditionell kalkfärg (där man måste mixa och vispa pulver och hålla på, vilket jag tycker dammar onödigt mycket). Jag har fått första tjing på att visa de fina kampanjbilderna på min blogg i samarbete med Jotun. Färgen är tillverkad av äkta kalksten och passar till släta innerväggar men också till eldstäder eftersom den tål värme. Jotuns LADY Minerals kan också användas på ytor som är utsatta för slitage eller där det finns en risk för vattenstänk om den kombineras med LADY Minerals Seale. Vill du se fler foton? Kolla in mitt instagramkonto @trendenser eller Jotuns egna @jotunlady
LADY 1877 Vallmofrö 
LADY 8470 Smooth White
Jotun LADY 1462 Grå skiffer


Foto: Siren Lauvdal Styling: Jannicke Kråkvik & Alessandro D’Orazio
*Inlägget presenteras i samarbete med Jotun LADY Minerals

Kommentarer

 • Ekenäsliv skriver:

  Tack för inspon!
  Fastnade för det lilla runda väggghängda bordet… ska jag nog mbe min man göra till mig 🙂

 • Hannah skriver:

  Så fina färger och nyanser!

 • Chatrine skriver:

  Jippie! Nu föll den sista pusselbiten på plats 🙂
  Vi har precis börjat inreda ett showroom för våra möbler. Jag har funderat jättemycket på kalkfärg men kände att det var lite knöligt att jobba med. Så nu blir det jotun-färgen ihop med gamla slitna golvplankor från 1800 talet – breeeeda och ett högt gammalt tak med jättebjälkar. Stora lampor i plåt och så våra möbler, känns super!

 • Anonym skriver:

  Så fin inspo!

 • Stieg skriver:

  Någon som vet var jag kan finna matbordet och stolen på bilden högst upp? 🙂

 • M skriver:

  Har du koll Frida (eller ngn annan) om även denna serie är miljömärkt? Kanske t.o.m astama o allergi-okejad??? Blev lite sugen på att som du säger enkelheten i att få upp färgen. Funderat på kalklitir ett tag utan att få tummen ur…

 • Lisa skriver:

  Hej! Låter fantastiskt att man kan måla på eldstäder! Men jag hittar ingen info om det på Jotuns hemsida? Finns det en länk där man kan läsa mer om detta?

 • Hej, vilka fina bilder och härlig färg! Den där tidskriftshängaren gillade jag, den sista bilden syntes den på. Vart kan man köpa den? Må topp, C.

 • ankanberggren skriver:

  Ingen vidare styling att tala om, inte mycket till färger heller. Fina, men kräver större miljöer för att komma till sin rätt…

 • Trendenser skriver:

  Det stod i pressreleasen som gick ut, har inte testat det själv men det borde din målarhandlare kunna hjälpa dig vidare med 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.