Annons

Instaweek – Life lately enligt min mobiltelefon

Veckorna rusar förbi och jag får nypa mig i armen både en och två gånger över för allt roligt jag får vara med om, se och göra. Att vinna Elle Decoration Award har varit en höjdare på många sätt, för OJ så många roliga jobbuppdrag och intervjuförfrågningar det har ramlat in sedan prisutdelningen. Nu gäller det bara att hålla tungan rätt i mun och att peppa mig själv till att våga lite mer än jag i vanliga fall gör. Här kommer en saxad kompott av mobilbilder och instagramposter från den senaste dagarna. 
1. Lite tjatigt, jag förstår, men jag är så outsägligt stolt över detta pris. Nu är bara frågan vart utmärkelsen ska få äran att hänga. 2. Same presidium as always. På möbelmässan bor jag alltid på Mornington Hotell. Kärt återseende och samma bildvinkel år efter år. 3. Ett av många tillfälliga kontor den senaste tiden. Här med utsikt över Nybrogatan. 4. Långa hotellfrukostar. Det och ihållande nätter av sömn. Kan vara bland det bästa med att resa i jobbet. 5. ”Courage doesn’t mean you don’t get afraid. Courage means you don’t let fear stop you”. Mitt motto i skrivande stund. 6. Middag på Milles. En upplevelse för alla sinnen. 7. Mina senaste två belöningspresenter till mig själv. En litografi av Helena Schjerfbeck och Tennets pall Knappen som legat på min önskelista länge. 8. Ny passkostym i läder med präglade initialer. En kompis för livet. 9. Sist men inte minst en av många moodboards från veckans inredningsjobb med Pella. Det var länge sedan jag hade så kul på jobbet som jag haft de senaste dagarna. Tack för det!

Kategorier:

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Hej! Får man fråga var du har hittat passfodralet?! 🙂

 • Frida skriver:

  Hej Emelie, jag köpte det på The Case Factory. De har en butik på Nybrogatan i Stockholm som jag sprang förbi av en händelse när vi var på mässan. Det gick snabbt, klart på 30 minuter!

 • Emelie skriver:

  Stort tack för snabbt svar Frida, det kommer att bli en perfekt födelsedagspresent till mannen! 🙂

 • Emma skriver:

  Inte tjatigt! Bara ropa ut det och var stolt igen och igen, så värd priset! Heja!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.