Annons

Inspiration fjällstuga – Ett Drömhus i Lofsdalen

Som den Norrlänning jag är har jag alltid ett öga öppet för fjällstugor, även om det är långt borta att vi skulle skaffa en just nu. Men på Elle Decoration Awards kalas pratade jag en stund med Drömhus-Helena och kom plötsligt på att jag aldrig tipsat er om hennes f a n t a s t i s k a  hus i Lofsdalen. Och lite bloggkärlek kan väl aldrig skada på en måndag. Det här är den finaste Fjäll-getaway jag sett, någonsin. 
Fåtölj av Mats Theselius från Källemo, soffbord av Poul Kjaerholm och en utsikt to die for. 
Men förutom det som tronar bakom glasrutorna, kolla in golvplanket. Så breda och fina!
Vilket Helena tagit igen snyggt i bordet, Dienesen? Stolarna är Bohlin-favoriter från Gemla! Vill du se mer bilder, missa inte Helenas blogg på Sköna hem. Flitigt uppdaterad med egna bilder. 
Foto: Helena Köhl, Blogg.skonahem.com/dromhus/

Kommentarer

 • Anna - Starwoman skriver:

  Ja Helens stuga är helt underbar, möblerna, golvet och så en magisk utsikt på det – wow säger jag bara, älskar´t!

 • Estela skriver:

  Vackert!

 • Åh, bästa tipset!
  Helena är då himla duktig och en himla härlig tjej som jag följt i flera år, och ja hennes hus är helt fantastiska!
  Kram A

 • Jag är så otroligt svag för Jonas Bohlins stolar för Gemla. De är vansinnigt vackra. Jag håller i övrigt med om att det är ett riktigt drömställe… Helena är väldigt duktig

 • Min man tjatar om att det vore så mysigt med fjällstuga men jag föredrar ett litet boende i Florens hahaha… Fin dag till dig bästa Frida och än en gång ett stort och varmt Grattis till dina framgångar. kram

 • Sandramaria skriver:

  Vad underbart med de enorma fönstren! Och vilka härliga stolar, sådana skulle jag gärna ha runt köksbordet hemma hos oss! 🙂

 • ankanberggren skriver:

  Har ett mycket liknande hus, men i skärgården! Och inte så vitt och blekt. Mer personlighet och lite färg! Titta gärna på min blog http://www.livingwithankan.blogspot.com eller min hemsida http://www.ankanberggren.com

 • KikkiSandström skriver:

  Snyggt . snyggt – supersnyggt!

 • Cecilia skriver:

  Underbart golv. Vet du var det kommer ifrån?

 • Angie skriver:

  Jättefint! 🙂

 • Linda skriver:

  Vilken härlig stuga! Jag undrar också var golvet kommer ifrån? Super fint!

 • MariaKajsa skriver:

  Skønt lys der bliver, når man har så store fønster.

 • adde100 skriver:

  Hej vad vackert hus måste jag säga! undrar hur bred eran gavel är och hur hög? Vad är det för mått på fönserna?

  Vi ska börja bygga nu och ska göra likadant med de stora fönsterna 🙂

  / Adde

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.