Annons

Hemnetgodis på Lidingö

Ibland går det lite rundgång bland de mäklarfirmor som lyfts i sociala medier, därför blir jag alltid lite extra glad när man springer på inspirerande objekt hos någon man vanligtvis kanske inte har med på radarn. Som AnnaSki. Kolla in den här pärlan som är till salu på Löparstigen 5a. Jag TOK-älskar de tidlösa badrummen och köket. Känns så uppfriskande funktionellt bland en hord av mycket ”samma samma lösningar” just nu, om ni förstår vad jag menar. 
Foto: AnnaSki via Hemnet

Kategorier:

Kommentarer

 • Jan Sjöberg skriver:

  Hej.
  Vill ha bastu och badrum.
  /Janne

 • Så fint, annorlunda att se ljust trä i kombination med marmor.
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram A

 • Mina skriver:

  Så snyggt!!

 • Flisan skriver:

  Snyggt 😀

 • Jusmag Måleri skriver:

  Vilka härliga inspirationsbilder! 🙂 Piggar upp sådär en måndag morgon

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.