Annons

Dagens kontor

Den här veckan jobbar jag och Pella Hedeby med ett superroligt inredningsprojekt för en reklamfilm, som ni kommer få se resultatet av längre fram i mars. Dagens kontor var alltså av den ambulerande sorten, ”on location” och med tidig revelj. Tre rum ska göras om i en 60-talsvilla och det här är känslan vi försöker få fram i sovrummet – där familjen önskat en mer ombonad och dressad stil. Pinterest i all ära men ibland kan man behöva ta och känna på olika kombinationer för att kunna förklara vad man menar och då kan en svart kapaskiva eller ett större kartongark med tidningsurklipp, material- och textilprover vara en bra början. Fixerar man allt med nålar eller lim (och väljer lätta saker som kan fästas vertikalt) så kan ett moodboard också funka som en dekoration i sig, i väntan på det färdiga resultatet. Fint att hänga upp i arbetsrummet eller på kontoret som en påminnelse om målet man jobbar mot. Dagens tips! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Pella skriver:

  Tack för idag! Vilket jobb! 🙂 Helt slut, men vad kul vi haft! 🙂

 • Snyggt! Ser fram emot att se ert arbete. Älskar det lilla printet som jag känner igen från Spinneriet och den där parfymen står på min önskelista…

 • Frida+Pella kan inte bli annat än ett strålande resultat!
  Ser mycket lovande ut, spännande!
  Kram A

 • Johanna Garcia skriver:

  Grymt!! Ser fram emot mer! Och vilken cool väggfärg i mitten till vänster – är det grått med lutning åt lila eller råkade det bara bli så på bild? Snyggt dock!

 • Emma - By Emma skriver:

  så spännande det ska bli att se resultatet!

 • Amanda skriver:

  Åh, vad spännande!! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.