Annons

Veckans söndagssummering – v 1 – 2016

De senaste sju dagarna har bjudit på en hel del sneak peaks på vårens kollektioner och lanseringar. Jag får inte riktigt plats med dem alla men summerar några av de mest uppsnackade nyheterna och länkarna att hålla koll på från inredningsbranschens vecka 1 2016. (Och pallar du att se påsken redan i januari hittar du bilder på IB Laursens och Brostes dito på nätet redan nu). 
Göteborgsbaserade Tell Me More lanserar en rad fina saker till våren men min absoluta favorit är de nya krukorna och vaserna i dova färger, med en tunnt rullad kant. Så fina!
House Doctor visar upp kollektionen Everyday 2016 på webben. Den nyfikne hittar allt HÄR!
Skultuna satsar på kalla metaller i år och bjöd på en sneak peek av vårens nyheter i veckan. Klassikern Liljan relanseras i ett silverutförande liksom stakarna Nattlight av Richard Hutten.
Även Danska ByLassen utökar sin kollektion med silvriga detaljer som den klassiska Kubusljusstaken i ny kostym. Missa heller inte de fina kvadratiska speglarna. Småspeglar verkar heta 2016.
Hemtex utökar sin vaskollektion i vår, fler fina bilder på deras säsongsnyheter hittar du HÄR
Värt att notera från kedjornas nyheter är också att GRANIT lanserar sitt populära Tipi-tält i svart i vår. Kommer i butik 28 januari. Veckans mest ombloggade lägenhet då? Efter att någon (säljaren?) gjort en räd och mailat många bloggare med personligt skrivna tips fick det här objektet i Malmö en exponeringsskjuts. Den här Stadshem-lägenheten har också synts flitigt, liksom denna hos 55kvadrat (där den ovanliga mäklartexten skrivits av Please Copy Me Mattias). Men den har jag ju redan visat bilder på – så jag avrundar veckan med en bild på IKEA’s kommande kollektion SVÄRTAN som haussas ordentligt bland bloggarna. Jag tror den kommer bli en storsäljare så häng på låset. Nu är det dags att ladda inför årets första fulla arbetsvecka. Skön söndagskväll till er alla!
Foto: Tell me more, House Doctor, Bukowskis, Kubus, Hemtex, Granit och IKEA

Kommentarer

 • Klara skriver:

  Aaah, så himla mycket fint att inspireras av! Hjärtat klappar lite extra för House Doctors produkter.

 • Marika skriver:

  När kommer SVÄRTAN i butik? Mvh/Marika

 • Anna-Maria skriver:

  Håller med, jättefina krukor! Svärtan ser också livande ut, det där svarta "fatet" skulle bli fint med en massa prydnadsgräs i, eller snötörel eller klöver….många val. ?

 • Jessica skriver:

  Åhhhh! När kommer kollektionen?
  Måste bara ha det bordet!

 • Anonym skriver:

  J nu märks det att den nya säsongen kickar igång med masar av fina nyheter som börjar komma!
  I nästa vecka åker jag till årets första mässa för min del, IMM Cologne, och därefter Formex, hoppas vi ses där!
  Inredningshjälpen/Anette

 • Hemmadrömmar skriver:

  Åh, de silvriga liljan är ju helt underbara! Jag har själv en i mässing som jag älskar, men nu måste jag ju nästan ha en silvrig också. <3

 • Lund Johanna skriver:

  Tell me more-krukorna var hur fina som helst!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.