Annons

Mina nyårslöften 2016

Tidigare i veckan presenterade jag utfalllet av 2015 års bloggrelaterade nyårslöften och ni kanske minns att några av dem ligger kvar som utmaningar även inför detta år. Men, det vore ju olikt mig att inte lägga till ytterligare målsättningar. Låt mig presentera mina nyårslöften för Trendenser under 2016. 
Jag vill fortsätta bygga vidare på det bloggkoncept jag arbetat fram under 10 års tid, men skruva lite på innehållet. Dels för att utmana dels för att utveckla, både mig själv som skribent och dig som läsare. Därför vände jag och vred lite symboliskt på min jubileumslogotyp medan jag bestämde mig för…  
1.) Att inspirera till mer hållbara val i hemmet
Jag ska bli bättre på att lyfta fram ekologiska och miljövänliga alternativ inom inredning och design. Både i stort och smått. Alla kan inte göra allt, men många kan göra något och jag tror att det viktigaste är att förändringarna sker på en hanterbar nivå – så att de faktiskt blir av och också håller över tid. Därför jag tänkte jag bland annat dela med mig av mina egna vardagsförändringar och tips under året.
2.) Att sprida mer kunskap
Som komplement till alla inlägg om nyheter, trender och tips på fina saker vill jag också bli bättre på att ge konkreta råd och handfasta tips när det kommer till inredning och styling. Från att sätta upp en hylla till att arrangera ett stilleben. Ni kan räkna med fler inlägg på det här temat, men också föreläsningar och events!
3.) Att ta sjumilakliv mot framtiden
Efter 10 års bloggande känner jag mig hungrig på nya utmaningar. Jag vill inte stagnera. Men oroa er inte, det betyder icke att jag kommer sluta blogga eller att jag ska flytta till en portal. Däremot har jag ett par spännande sidoprojekt på gång, både i digitalt och fysiskt format, som jag tror ni kommer gilla. Häng på under 2016 så får du se vad det kommer att handla om! 

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa Torikka skriver:

  Du är klockren Frida!

 • Emma Olbers skriver:

  Bra nyårslöften, Frida!!! Vet inte om du såg mina på min blogg men jag tänkte försöka sänka mina co2-utsläpp, kanske borde vi "tävla"? Har du testat klimatkontot? Kram Emma

 • Ninni skriver:

  Spännande!
  Längtar till att möta dagar som kommer här hos dig, Frida.
  Kram från Ninni.

 • Emma skriver:

  Om man får säga så, men shit vad bra du är, vad bra det låter! Visste liksom inte att jag "saknade" något i denna bloggen, men när du lägger fram fler hållbara val och kunskapsspridning så är det bara mitt i prick! Kommer bli en fin-fint år.

 • Anonym skriver:

  Ser fram emot allt men nog mest åt det sista. Känns mycket samma samma på de stora bloggarna just nu så nytänk behövligt!!

 • Oj, så spännande! Så kul att få följa din utveckling och hoppas på många bra tips och råd för en mer hållbar livsstil!
  Tipsar om Ekoenkelt inlägg om att konkretisera med delmål, hon har många vardagstips för att leva mer hållbart!
  https://ekoenkelt.se/2016/01/04/hallbara-mal-att-anamma-under-2016/

 • hannah skriver:

  Ska bli spännande att följa som alltid. Kul att du utmanar dig själv och OSS!!

 • Linda skriver:

  Åh va kul! Älskar din blogg, alltid den första fliken jag klickar på när jag öppnar datorn 🙂 Kommer hejja på hela året 🙂
  Trevlig helg!

 • Du har siktet inställt på stordåd anar jag, spot on på samtliga punkter Frida!
  Kram
  Anette

 • Lina skriver:

  Kan du inte utveckla? Vill veta mer om punkt två och tre!

 • Cathrin skriver:

  Vilka bra målsättningar! Jag gillar framförallt punkt två, mer kunskap. Det kan en inte få för mycket av. Ser framemot att lära mig mer!

 • monnah skriver:

  Jag som har följt dig sedan Husmusens dagar tycker att det är roligt att du fortfarande bloggar och att du numera lever det som för många är "bloggardrömmen". Jag såg någon tonåring som undrade vad som krävdes för att man skulle överösas av pengar och prylar för att bara vara (som Kardashians och co). Jag gissar att hon inte riktigt var intresserad i allt det jobb som uppenbarligen ligger bakom hur du har kommit dit du är idag. Fortsatt lycka till!

 • Händelsevis skriver:

  Ja! Mer hållbarhet! Heja dig!

 • Åsa skriver:

  Låter toppen! Ser särskilt fram emot punkt nr 2. Jag gör fortfarande små inredningstips från Husmus-tiden (upp och ner vända vinglas med värmeljus mm) Lycka till! /Åsa

 • Katja skriver:

  Låter strålande planer. Lycka till med dem! <3 Föreläsningar och events samt hållbart i hemmet och allt annat ser fram emot. Lycka till!

 • Katja skriver:

  Låter strålande planer. Lycka till med dem! <3 Föreläsningar och events samt hållbart i hemmet och allt annat ser fram emot. Lycka till!

 • Sandra Nicole skriver:

  Åh så spännande! Ser väldigt mycket fram mot kunskapsspridning och ekotips! Så himla bra grej det här med att lägga upp konkreta mål för en sjölv, gjorde också det i bloggen och det både gör det verkligt och inspirerar. Vilket år det kommer bli!

 • Frida skriver:

  Hurra för superbra nyårslöften. Lycka till!

 • Frida skriver:

  Hurra för superbra nyårslöften. Lycka till!

 • Pysselbolaget skriver:

  Det låter strålande, tycker jag! Eloge till dig för att du lyckats blogga intressant och läsvärt i 10 år. Jag är mycket imponerad och ser fram emot nästa 10.

 • Anonym skriver:

  Vilka bra nyårslöften, älskar att du satsar mer på hållbart och ekologiskt!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.