Annons

Instaweek

Vet ni vad? Igår passerade jag 70 000 följare på Instagram. Det är fler följare än de allra flesta stora svenska inredningsmagasin har i total TS-upplaga. Hurra! Det firar jag med ett kollage av mina senaste mobilbilder. Vill ni se mer av vad jag har för mig på dagarna så hittar ni mig under användaren @trendenser!
1) De senaste veckorna har bestått av en hel del resor, pressvisningar och mässbesök. En fördel med att jobba på lite udda tider? Pyjamaskontor på hotellet with a view. 2) Och alla härliga hotellfrukostar. Förstås. 3) Och vyer från tågfönstret. Sverige är så vackert! 4) Min favorittulpan bär namnet Daytona. 5) Igår smällde det. 70 k! Hurra! 6) En snöboll att glädjas över nu när snön smält bort. 7) TACK för all härlig feedback på min trendspaning i MyHomes nya magasin. Så roligt med alla hejarop! 8) VAB-jobb behind the scenes. Medan jag fotade ljusen från ett håll…blåste Max ut dem från ett annat… om och om igen. 9) Sist men inte minst. Vi har fått en ny granne på Spinneriet. Kolla in nya inredningsbutiken INRX!

Kategorier:

Kommentarer

 • Grymt jobbat Frida och stort GRATTIS!
  Kram A

 • Nybyggare skriver:

  70 000 följare, galet mkt.
  Stort grattis!

 • Emma skriver:

  Grattis!
  Ang. affären, klickade på länken men hemsidan var under uppbyggnad. Vet du något om öppettider?

 • Sofia W skriver:

  Grattis och tack för all inspiration!

 • Carina skriver:

  Hej! Vad kul att du har fått så otroligt många följare. Grattiskramar 🙂

 • natalie skriver:

  wow, grattis!

 • Biggeros skriver:

  Grattis tjejen!! Det var inte lite följare:)

 • Josephine skriver:

  Super snyggt och GRATTIS!!! Jätte fin blogg du har, lycka till med den 😀

 • Sharon skriver:

  Grymt! Grattis! 😀
  Kram

 • Anonym skriver:

  Wow, grattis!!

 • Anonym skriver:

  grattis

 • Anonym skriver:

  Vad kul! Grattis. 😀 Jag är nöjd över mina trehundra, haha.

 • Jennifer Qvist skriver:

  Va kul! Grattis =D

 • Sofia skriver:

  Grattis, va roligt 🙂

 • Madeleine skriver:

  Åh vad kul! Grattis. 🙂 Kul när hårt jobb belönar sig. <3
  Kika gärna in på min nya blog
  https://inredningochmode.blogg.se

 • Anna skriver:

  Snyggt jobbat och grattis! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.