Annons

Happy Friday!

Idag firar jag fredag med ett fång tulpaner som jag fick efter min föreläsning på Ballingslövs stora återförsäljarträff. Vita fransiga Daytonas. Tack Lotta för att du så uppmärksamt noterat att det är min favoritsort! Och dagens överraskning? Jag vittjade posthögen och hittade mig själv på en helsida i Connoisseur. Ni som får tidningen i brevlådan förstår kanske att rubriken inte kändes helt bekväm, men jag kan tänka mig att förlåta redaktionen bara för att de satte mig på samma uppslag som Sofi Fahrman. Ha ha… Den största rikedomen i mitt liv just nu handlar dock (klyschigt nog) inte om pengar utan att vi piggat på oss igen efter veckans förkylning. Och att Max har fått de bästa förskolepedagoger man kan tänka sig. Utan den tryggheten hade jag aldrig kunnat sköta mitt jobb på samma sätt. Trevlig fredag till er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Snyggt! Var har du köpt dem fina pläden? Trevlig helg!

 • Anonym skriver:

  Happy Friday!

 • Emma skriver:

  Man kan ju inte annat än att bli lite nyfiken på den där rubriken…;)
  Bra pedagoger är guld värda, tyvärr har vi förlorat de bästa till yngsta dottern och äldsta har fått byta fyra gånger på fyra år.
  Trevlig helg!
  Och förresten, hittade öppettiderna på din instagram. Tack för hjälpen och snabbt svar.

 • Chatrine skriver:

  En liten fundering över layouten på din blogg. När jag öppnar min webläsare är din sida 3 kolumner, din blogg till vänster, det jag tror är sidkolumnen ligger mitt fram och sen den sista tredjedelen är helvit. Är det något du valt så eller är det bara en miss i mallen? Känns lite udda att ha arkiv och kategorier som fokus när det står så mycket läsvärt i inlägget 🙂

 • Eva skriver:

  Kanske beror på vilken skärmstorlek du har Chatrine? Så är det inte för mig och på mobilen fyller den hela utrymmet. Glad att jag slipper scrolla ihjäl mig som på andra bloggar så ändra inte please!!

 • Carina skriver:

  Hej frida tycker det är lite tråkigt att du inte skriver ut vem som vunnit i tävling tex Liljeholmens du skriver inom kort

 • Frida skriver:

  Carina: Det är inte jag utan de deltagande företagen som utser vinnaren i varje tävling och i Liljeholmens fall beror förseningen på att den ansvarige är på semester. Det är alltså inget som är bortglömt. Fin helg till dig!

 • Caroline skriver:

  Precis som Chatrine har jag funderat lite över bloggens layout men inte brytt mig om att kommentera eller höra mig för. På alla mina skärmar (förutom mobilen) tar blogginläggen väldigt liten del av skärmens yta och är dessutom förskjutna hela vägen till vänsterkanten. Jag kommer alltid på mig själv med att sitta och luta mig åt vänster när jag läser bloggen. 🙂
  I mobilen istället är det ofta svårt att få med sig de sista orden till höger i kolumnen. Ach, dessa olika plattformar och skärmstorlekar som ställer till! 🙂

 • Carina skriver:

  Tack Frida för snabbt svar trevlig helg

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.