Annons

Boktips inredningsböcker

Jag har förstått att mina boktips är uppskattade så jag tänkte bjuda på några sådana medan jag knåpar ihop veckans söndagssummering sittandes i soffan, med en kopp te på armlängs avstånd. Låt mig presentera: min utsikt just nu, och fyra bokfavoriter i en och samma bild. Vi börjar uppifrån ned: A Frame for Life* av Ilse Crawford. Det jag gillar allra bäst i den är texterna och analyserna om inredning. Samma författare är också upphovsmakare till Hem för alla sinnen*. Den har jag tipsat om förr, men essensen av den här boken har blivit ryggraden i min egen inredningsfilosofi. Tyvärr slutsåld på förlaget men dyker ibland upp på Tradera. Titeln Colorful* är Lotta Agaton och Pia Ulins gemensamma fotoboksprojekt som samlar 10 års gemensamt arbete mellan två pärmar. Inspirerande i sitt slag och bra att bläddra i när kreativiteten tryter (trycktes i begränsad upplaga och såldes via Papercut i Stockholm, lite osäker om den finns kvar i lager). Sist men definitivt inte minst. Min mest använda ”stylingbok” hittills är nog Tom Fords 10 years* En rejäl pjäs, som också samlar bilder från ett helt årtionde – dyr men värd varenda krona. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se *innehåller affiliate-länk från Adtraction

Kommentarer

 • Men åh, jag önskar mig allt som syns i bild, inte minst pallen och koppen!!
  Kram Anette

 • Emma - By Emma skriver:

  Bra boktips! Är det en öppen spis jag ser i bakgrunden?;)
  Stor kram!

 • Pernilla skriver:

  Tack för fina tips och alltid lika inspirerande bilder

 • Blir nyfiken på A frame for life. De övriga tre har jag och håller med till punkt och pricka! Ska bli så kul att ses snart :). Kramkram

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *