Annons

Boktips inredningsböcker

Jag har förstått att mina boktips är uppskattade så jag tänkte bjuda på några sådana medan jag knåpar ihop veckans söndagssummering sittandes i soffan, med en kopp te på armlängs avstånd. Låt mig presentera: min utsikt just nu, och fyra bokfavoriter i en och samma bild. Vi börjar uppifrån ned: A Frame for Life* av Ilse Crawford. Det jag gillar allra bäst i den är texterna och analyserna om inredning. Samma författare är också upphovsmakare till Hem för alla sinnen*. Den har jag tipsat om förr, men essensen av den här boken har blivit ryggraden i min egen inredningsfilosofi. Tyvärr slutsåld på förlaget men dyker ibland upp på Tradera. Titeln Colorful* är Lotta Agaton och Pia Ulins gemensamma fotoboksprojekt som samlar 10 års gemensamt arbete mellan två pärmar. Inspirerande i sitt slag och bra att bläddra i när kreativiteten tryter (trycktes i begränsad upplaga och såldes via Papercut i Stockholm, lite osäker om den finns kvar i lager). Sist men definitivt inte minst. Min mest använda ”stylingbok” hittills är nog Tom Fords 10 years* En rejäl pjäs, som också samlar bilder från ett helt årtionde – dyr men värd varenda krona. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se *innehåller affiliate-länk från Adtraction

Kommentarer

  • Men åh, jag önskar mig allt som syns i bild, inte minst pallen och koppen!!
    Kram Anette

  • Emma - By Emma skriver:

    Bra boktips! Är det en öppen spis jag ser i bakgrunden?;)
    Stor kram!

  • Pernilla skriver:

    Tack för fina tips och alltid lika inspirerande bilder

  • Blir nyfiken på A frame for life. De övriga tre har jag och håller med till punkt och pricka! Ska bli så kul att ses snart :). Kramkram

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.