Annons

Trend Alert: Tassels

I egenskap av journalist och bevakande press får jag ju smygkika på vad som komma skall långt fram i höst och vinter. Även på pressmaterial och bilder som är belagda med sekretess och munkavle. Även om jag inte kan avslöja specifika exempel ännu, så har jag noterat att tofsar kommer trenda. Vi lär få se det både på kuddar, plädar och mattor framgent. Bästa grejen med den hypen? Det är så enkelt att fixa själv. Ett lagom DIY-trick för en regnig sommardag. Annars finns en del finheter att handla redan nu. Från budget till lyx! 
1) Pläd med tassels från Bonprix 69 kr  2) Kudden Mira månsten från Himla 449 kr har en tofs i varje hörn 3) kuddarna Luni från Norrgavel 795 kr finns i flera olika färger och format 4) Pläd med tofsar från Numero74 799 kr hos Miniroom.se 5) Matta Rosengång från Vandra Rugs pris från 4350 kr

Kategorier:

Kommentarer

  • Speciellt kuddarna från Norrgavel får gärna flytta hem till mig
    Kram Anette

  • Gillar pläden och ja, tofsar har man liksom inte ens sneglat på innan så det är kul… : )

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.