Annons

Veckans söndagssummering v 52 – 2015

Under julveckan har det inte hänt särskilt mycket rafflande på nyhetsfronten så det blir en mager söndagssummering, men icke desto mindre en rapport från de mest ombloggade och uppsnackade pressreleaserna som du bör ha koll på från vecka 52 – 2015. Hoppas du hittar något du gillar!
Nya pressbilder från IB laursen våren 2016
Georg Jensen kapitaliserar på populariteten för ”elefanten” och lanserar ett helt gäng spinn-off-produkter för barn. Allt från tallrikar och bestick till ett pussel. Perfekta doppresenten våren 2016?
Hanna Dahlrot som b.la ligger bakom Viltra har fått äran att göra en textilkollektion för IKEA’s nästa Stockholmserie. Sneak peek här. Och textilkonst är på uppgång, tro mig. 
Danska HAY har släppt bilder på sina vårnyheter för 2016. Mycket blått, och flott. Se mer HÄR!
Missa inte min decemberspaning för Aftonbladets MyHome.se där jag bland annat bjuder på tips i form av inspirerande instagramkonton. Och på Hemnet-fronten då? Inte mycket nytt. Det verkar som om både mäklare och inredningsbloggare tagit ett välförtjänt jullov – men den här lägenheten från Malmö till salu via Våningen & Villan har ändå lyckats med en liten piruett i sociala medier de senaste dagarna. Kolla in badrummet. Finaste på länge! Se mer HÄR och njut av årets sista söndagskväll!
Foto: IB laursen, Georg Jensen, IKEA, HAY och Våningen & Villan

Kommentarer

 • tinajo skriver:

  Gillar vad jag ser från HAY 🙂

 • Anonym skriver:

  jag älskar Allt från georg jensen!

 • Ninni skriver:

  Alltid lika roligt att läsa och se dina söndagssummeringar Frida.
  Men med anledning av din spaning för Aftonbladets My Home och Hanna Wessmans krukor, var de ett frågetecken för mig redan vid mässan, hon får i uppdrag att designa en kruka och vad blir det utav det…bulor bulor…likt bulor hos Svenskt tenn,
  Jag brukar inte dissa så här offentligt utan hissa, men här måste jag få uttrycka mitt missnöje, vart var fantasin och nytänk i denna kruka, NEJ TACK till denna, ursäkta mitt utbrott, men jag är så trött på alla dessa lika/liknande mönster på inredningsobjekt!
  Kvalar väl in i lika som bär någorlunda?
  Ninni

 • Frida skriver:

  Hej Ninni, så roligt att du gillar mina summeringar. Angående Hanna Wessmans krukor så finns det visserligen likheter med Hortus, men tekniken med "Hobnail" på keramik är gammal så jag tycker inte man kan kalla det en kopia. Inte minst eftersom Hannas krukor är i en helt annat material liksom storlek / proportion än just Hortus.

 • Anna-Maria skriver:

  Verkligen fin lägenhet! Kul att man har grus på terassgolvet.Otippat. Är en "periodare på hemnet" så man har ju sett en del tidigare. 🙂 Ha en fortsatt skön ledighet ( om du har dvs)!

 • Ninni skriver:

  Tack Frida jag uppskattar ditt svar.
  Jag skrev "någorlunda", för att det var ett annat material.
  Det är min frustration som uttrycks över alla dessa bulor (hobnails) som ÄR idag/ nu. Men det är min känsla, jag är så mätt på dessa bulor överallt.
  Vänliga hälsningar från Ninni.

 • KikkiSandström skriver:

  Nog var det en tillräckligt fyllig söndagssummering! Gillade HAY bäst – särskilt textilierna.

 • Marielle skriver:

  Hej,
  Vet du när textilkollektionen för Ikea släpps?
  Hälsningar Marielle

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.