Annons

Veckans söndagssummering v 49 – 2015

Första veckan i december har bjudit på en blandad kompott av inredningsnyheter, men samtliga så färgsynkade att man nästan undrar om det råder någon intern överenskommelse dem emellan. Nyfiken på vad som hänt? Här kommer min obligatoriska söndagssummering – men bäst av allt? Fine Little Days barnkollektion för Granit Ljungbergs Textil har fått nya ägare och räddas i sista stund av Berghems väveri. 
Melo studio har äntligen lanserats och mötts av fin respons i bloggvärlden. Spegeln på bilden kostar 4900kr och åkte genast upp på min önskelista. Pressbilderna är stylade av Pella.
Pantone har utsett årets färg 2016 och det blev.. två kulörer! Rose Quartz och Serenity. För första gången på länge är jag böjd att hålla med dem. Vi kommer se mycket rosa och blått i vår… 
Vi börjar med att konstatera att Note har koordinerat sin senaste inredningsprojekt Casa Ljungdahl helt i enlighet med ovan nämnda färgskala. Rosa och blått galore…
… liksom Bloomingville aktuella med sin nya vårkatalog för SS16. Man kan väl konstatera att Pantone har en poäng. Som synes rosa och blått i kombination med grått. Bildregn HÄR!
Och på tal om färg så har Byggfabriken haft pressvisning för sitt samarbete med Sandberg Tapet och Auro. Färgskalan ser du ovan. Notera också att produkterna är helt ekologiska och fria från petrokemiska ingredienser. Och veckans mest ombloggade bostad till salu då? Det råder väl ingen tvekan om att Apartment StockholmEngelbrektsgatan (ett stylingsamarbete mellan Dusty Deco, Walles & Walles, Polstjernan Antik och Belenius Nordenhake) som säljs via Alexander White kammar hem den titeln med råge. Maken till bloggsnurr har väl sällan skådats? HÄR hittar du samtliga bilder. Glad andra advent till er! 
Foto: Melo, Pantone, Note, Bloomingville, Byggfabriken, Alexander White

Kommentarer

  • Species skriver:

    Jag är så sugen på pallen från Melo! Trärent i sin finaste form.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.