Annons

Fridas Önskelista december

Årets julklappsönskelista har låtit dröja på sig in i det sista eftersom mitt huvud varit ockuperat med annat, men släkten tjatar på mig så här kommer ett kollage med lite olika saker som jag skulle bli riktigt glad över att hitta under granen i år. Vissa mer ämnesrelaterade än andra, och några kommer från mina samarbetspartners/annonsörer* på bloggen – men icke desto mindre sådant jag gått och suktat efter en tid. Kanske kan den inspirera fler som ligger efter med uppslag till tomten i år?
1.) Varje år när jag en utopisk dröm om att få mer tid över för Yoga. En mer realistisk önskan är kanske nya träningskläder i form av dessa ekologiska Yoga leggings i Fair Trade bomull från People Tree. 

2.) Ända sedan jag såg Kristina Starks ljuskrona Hank på Formex har den varit en hang-up i mitt inre. Skulle vilja ha två stycken att hänga i fönstren vid uterummet. Det skulle bli fint! 

3.) För mig har jullov alltid varit = tid för läsning, men sedan vi fick barn har jag insett att jag nog får begränsa mig till magasinblädder istället för böcker under ett par år framöver. StyleBy är min favorittidning. En prenumeration kanske?

4.) I väntan på att slå till och investera i en natursäng önskar jag mig en riktigt skön huvudkudde så länge. Drömmen är svenska Hästens Eco Deluxe.

5.) Vi har skramlat och samlat till en näst intill komplett servis av Swedish Grace men denna lilla mjölkkanna i färgen Snö fattas mig. Inte helt oviktig detalj när det ska bjudas på fika här hemma eftersom nästan hela släkten vill ha mjölk i sitt kaffe. 

6.) På nyårsafton firar vi fem års förlovning. Jag är inte den sentimentala typen, så jag kan absolut tänka mig en liten jubileumsuppgradering av stenen… Skojaba’ Niklas. Den julklappen på axeln tänkte jag däremot ge mig själv (och mitt finaste vardagssmycke) efter ett rekordår på flera plan.

7.) Sist men inte minst. En praktisk present. Jag önskar mig en skyddsplatta till Kubus4-ljusstaken. Vågar inte ens räkna hur många stearinfläckar jag har skrapat under den genom åren, så detta vore en både snygg och smart lösning på problemet. 
 
*innehåller affiliate-länkar

Kommentarer

  • Brysselkakan skriver:

    Sedan förra julen hänger en Hank hos mig, de är fina och tips från mig är att köpa till en extra krok för ibland kan det annars bli att den hänger på fel håll beroende på hur man kan fästa sin krok i väggen/fönstret. Eller om man som jag har höga fönster!
    https://brysselkakan.wordpress.com/2015/01/27/antligen-hanger-den-dar/

  • Mimmi skriver:

    Vart kommer ringen i från? Så fin!!

  • M skriver:

    Frida, ringen är magisk! Var kommer den i från?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.