Annons

Mina julklappar

Som utlovat kommer här ett traditionsenligt julklappskollage med några exempel på allt fint som tomten hade med sig mig i år. Det är inte utan att jag skäms lite, för vi hade ju faktiskt lovat varandra att inte köpa så mycket till de vuxna. Och lägg sedan hela världssamvetet på det. Ja ni fattar. Ändå är jag såklart fasligt glad för allt fint jag fått i år. Kram och tack till släkt och vänner. Även om inte allt är köpt hos dem länkar jag in till några av mina samarbetspartners där ni kan köpa liknande saker. 
1. Vad behöver man v e r k l i g e n när man bosatt sig på regniga västkusten? En rejäl regnjacka såklart. Stutterheims klassiker har funnits på min önskelista länge. Tack snälla Niklas! 
 
2. Alla som har en Kubus-ljusstake förstår vad jag menar. Man blir galen på allt stearinspill. Tack Anna och Kristian för räddningen i form av en Kubus Square skyddsplatta*! 
 
3. Sov- och hemmaplaggsgarderoben fick sig en rejäl uppfräschning i år. Fick inte mindre än tre nya pyjamasplagg så nu kan jag kasta mina gamla och slitna. Hittar inte bild på alla, men såg att den här nattskjortan* som jag bott i under mellandagarna är på rea nu. 119 pix, kanske ett fynd för er?
 
4. Ilse Crawfords bok A Frame For Life* kom hela vägen från Stockolm och vännerna på Mornington. Jullovsläsning som plöjts med nöje. Tack tack tack Linda! 
 
5. Jag fick ett helt kit med hudvård av mina föräldrar och Maria Åkerbergs nya ansiktsbehandling ”Pure Cell Treatment” av svärföräldrarna. Har redan testat båda och ger två tummar upp. Tack för det.
 
6. Sist men absolut inte minst fick vi ett drömmigt resepresentkort av min mamma och pappa. Vi har inte bestämt exakt vart vi ska åka ännu men en weekend till Köpenhamn får det definitivt bli nästa år. 
 
*innehåller affiliate-länkar

Kommentarer

 • Ninni skriver:

  Tack Frida…nu har Du hjälpt mig med en snygg-bra funktion regnjacka. Min gamla trotjänare har gjort sitt. Så roligt att de finns i så många färger, kände inte alls till denna.
  Önskar Dig ett Gott slut av året och Ett gott nytt 2016!
  Kramar från Ninni.

 • Hannah skriver:

  Du måste ha varit riktigt snäll och ätit din spenat i år 😉

 • Men vilken härlig julklappshög! Ljuslyktan som du visade tidigare var oxå riktigt fin så man kan lugnt säga att både att du och tomten varit snäll.
  Stor kram
  Anette

 • Fanny skriver:

  Vad fina julklappar Frida! Är själv lite sugen på den där regnjackan, Västkusten som sagt… 😉 God fortsättning till dig! Kram

 • Katja skriver:

  Fina julklappar! 🙂 Önskar dig Gott Nytt År och all lycka 2016 skickar detta lite tidigare. <3 Tack för all inspiration detta år!

 • Johanna skriver:

  Gud så fint! 🙂

 • Cecilia skriver:

  Åh, jag testar Stutterheims svarta regnjacka men har svårt att bestämma storlek. Vilken storlek o färg fick du? Sååå fin o praktisk.

 • Fru Minimalist skriver:

  Väldigt fina saker dock och älskar Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter som gjort under för min känsliga hy det senaste året!
  Om du inte vill att de vuxna ska köpa julklappar till varandra kommande år kan jag tipsa om julklappsspelet. Vi körde detta för andra året och det är roligare än många tror och tar lagom lång tid i anspråk, rim måste hittas på och paket ska tävlas ut. Innehållet ska helst vara någon förbrukningsvara som kan ätas eller drickas. Barnen får dock ett par vanliga julklappar.
  Exempel på innehåll i mitt julklappsspel inkl rimmet har vi visat på instagram: Ekologiska rotfruktschips från Kung Markatta, Ingefärsdricka och ekologisk te från samma märke, samt en chokladkaka från Ekorrens ekologiska. Tipptopp med annorlunda, nya och roliga smaker! Och ingen ny pryl tar upp plats i hemmet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.