Annons

Lookalikes: Skohorn i trä

Innan ni börjar protestera. Jag vet att ett skohorn är ett skohorn, men det finns ju ändå en del olika format och material på dem – därför har jag svårt att tro att Lagerhaus formgivare inte sneglat lite på Norrgavels storsäljare tillverkad av bok med en smal läderrem för upphängning när de tagit fram sin egen dito i… just det: träslaget bok med tunn läderrem. Ganska lika. Eller vad säger du om de här? Lika som bär? 
Bild 1: Skohorn från Norrgavel i bok, pris 125 kr
Bild 2: Nyheten Skohorn från Lagerhaus, pris 79 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Som en spegelbild…

 • Emma skriver:

  Köptips på det där från norrgavel! Vi har det hemma och det är det första som hållt snart över ett år. Eller, ett tag hade vi ett i järn som antagligen skulle hållit i evigheter men det var både obekvämt och för stelt för att funka bra.

 • Birgitta skriver:

  Visst är de lika! Men Norrgavels är så mycket snyggare, gedignare och ……helt enkelt snyggt om nu ett skohorn kan vara det! Jag lägger gärna den extra pengen på att få något"riktigt". Men vi är ju olika sån tur är!

 • ann skriver:

  Här skulle jag utan tvekan lägga på en 50-lapp för Norrgavels skohorn då Lagerhaus verkar sakna "känslan", finishen. Som att jämföra hantverk med maskintillverkad dussinvara 🙂

 • Åsa Wikström skriver:

  Löjligt lika! Köp Norrgavels.

 • Jesterdaze skriver:

  Det vänstra ser bredare ut dessutom? Så det kanske är mer material och därmed kraftigare.
  Rent allmänt finns nog massor av överprissätta varor vars enda "fördel" är att de kommer från rätt butik och har nån lite logga nånstans som andas lite exklusivitet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.