Annons

Julklappserbjudande från Daniel Wellington

Många av er som läser bloggar har säkert följt framgångssagan Daniel Wellington, som gjort succé med sina stilrent designade klockor. I samarbete med dem har jag nu fått möjlighet att dela ett speciellt julerbjudande till er bloggläsare som innefattar ett paketpris med en fin julklappsbox och fri frakt. Ange bara rabattkoden TRENDENSER när du kommer till kassan. Koden ger dig 15% rabatt, gäller till och med 15e januari (så får du själv jukllappspengar av tomten vet du vad du kan handla för dem!). Classic Bristol och Sheffiled med Classic silverurtavla är mina favoriter. God jul!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se – I samarbete med Daniel Wellington 

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Toppen med erbjudande! Får man en julklappsbox när man anger ditt erbjudande eller är det julerbjudandet på DW:s hemsida som gäller?

 • Emma skriver:

  å har en sån klocka -lätt favoriten!! 🙂

 • Hannah skriver:

  Gillar din stil. Klassisk!

 • Jonas Hedqvist skriver:

  Så sjukt snygga klockor 🙂

 • Caroline skriver:

  Älskar verkligen Daniel Wellington! Ännu en svensk framgångssaga.

 • Amanda skriver:

  Jag älskar DW, så fina och prisvärda!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.