Annons

Jag är finalist i Elle Decoration Blog Award 2016

Jag har inte skrivit om detta tidigare i höst, för jag är egentligen lite emot hetsen att ragga röster och tävla mot mina egna vänner. Men jag bör väl ändå nämna det – nu när jag blivit nominerad och allt. Vad pratar jag om? Tidningen Elle Decorations Blog Award. Ett nytt pris som instiftats för att uppmärksamma svenska inredningsbloggare. Det kommer delas ut i samband med en fest under Stockholm Furniture Fair nästa år. Jag är en av 10 finalister som ni kan rösta på under kategorin ”Årets inredningsblogg”. Du hittar en intervju med mig HÄR och vill du stötta mig på Trendenser eller någon annan av de duktiga bloggare som är med i finalen så kan du rösta HÄR! Du har t.o.m den 6 januari på dig. Stort tack på förhand!

Kategorier:

Kommentarer

 • Lina Eckerström skriver:

  Självklart röstat på dej 🙂
  God fortsättning!

 • Olivia Lily skriver:

  Röstar såklart på dig! Heja heja!

 • Mathilda skriver:

  Menade grattis;)

 • Stort grattis till finalplatsen Frida, en självklarhet om du frågar mig, och kul att Elle Decoration uppmärksammar och premierår bloggarna också vid deras årliga prisutdelning, ser fram emot galan i feb!
  Kram Anette

 • Henrik skriver:

  Vad roligt! Röstade givetvis på dig! Du är inte bara den enda inredningsblogg jag läser, du är den ENDA blogg jag läser. Jag ska be mina vänner rösta också. De vet hur fascinerad jag är av bloggen.

 • Annika/Resfredag skriver:

  Givet att jag röstar på dig. Det (lilla) jag vet om inredning har jag dig att tacka för. Jag läser nästan bara resebloggar nuförtiden – och Trendenser. (Beställde för övrigt mina första plagg från Filippa K igår på deras rea. Även modemässigt är du en förebild!)
  God fortsättning!

 • Emelie skriver:

  Följt dig sen husmusen eller vad kallade du dig, har glömt!Röstat!

 • Ninni skriver:

  Grattis Frida till nomineringen…och jag har lagt min röst på Dig.
  Jag BEUNDRAR Dig för just det att Du inte "raggar röster",
  Något jag reflekterat över flera gånger…en stor eloge till Dig för det. Sedan en eloge till en annan finalist som lyfte alla finalister och inte sig själv först och främst, vid publiceringen.
  Kramar från Ninni.

 • Anonym skriver:

  Tror tyvärr inte du har någon chans. Tror nog Elle vill att någon av deras "egna" bloggare vinner detta.

 • Anonym skriver:

  Så roligt!! Grattis! 😀

 • Grattis! Var inte så blygsam , din blogg är ju bäst <3

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.