Annons

Happy Weekend!

Årets sista hela arbetsvecka är tlll ända. Nu återstår bara tre arbetsdagar, sen ska jag vara ledig i tre veckor!. Och även om jag varit förkyld nu på slutspurten så har jag hunnit beta av så pass mycket på to-do-listan att jag kan ta helg med en skön känsla i magen. Jag älskar sådana fredagar. Eftersom jag dessutom uppnått ett stort årsmål idag unnade jag mig några tidiga julklappar på lunchen. Kinfolks omtalade bok* (jamenjagvet, sist på bollen va?), det stora gemet är ett bokmärke som jag hittade i Kungsbackas nya inredningsbutik Cosa liksom ett läppbalsam från KiYoKo. Och på toppen av det, lite self pampering i form av en ekologisk hudrengöring från Maria Åkerberg. Veckans fredagsblomma då? Det blev en mistel! På helgens agenda står nämligen julpyntande av hemmet och då ska även de fina glasdekorationerna som jag efterlyste i bloggen förra året hängas upp i granen. Happy friday!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se *innehåller affiliate-länk från Adtraction

Kommentarer

 • Annika/Resfredag skriver:

  Vill passa på att önska dig en riktigt god jul! Tack för ett fantastiskt år, så himla kul att följa dig och dina framgångar.

 • Lina skriver:

  Hej Frida! Vilket fantastiskt sätt att få ta fredag och helg på. Jag har hört mycket fint om Cosa så hoppas på en tur ner från Göteborg för ett besök hos dem snart. Dock kan jag inte låta bli och tycka att gemet som du köpt är minst sagt likt det gem som Carl Aubock gör. Jag upptäckte märket i våras då jag köpte nyckelringen från dem i New York och hos The Line. För ett tag sedan så såg jag att även Artilleriet har deras produkter. Ett gem i mässing är alltid ett gem i mässing och kanske svårt att säga vem som var först med och inget som man har ensamrätt på men lika är de i alla fall och säkert finns det fler som är det. Hälsningar Lina

 • Ulrika L skriver:

  Hej!
  Har också flera sådana glashängen. Läste det äldre inlägget att du letar efter dem. Vill du ha fler? Här kommer några länkar 🙂
  https://www.tradera.com/item/202901/247658247/boda-sweden-glas-jul-tomte-design-bertil-vallien-
  https://www.tradera.com/item/202901/247658159/boda-sweden-glas-jul-gris-design-bertil-vallien-
  God jul!

 • Frida skriver:

  Lina, jag tror det kan vara samma märke. Det är alltså inte Cosa som har producerat det, jag bara köpte det i deras butik.
  Ulrika, tack!!

 • Vilken härlig samling du har fått ihop och tusen tack för påminnelsen om misteln, det höll jag på att glömma bort och det går ju inte för sig om man vill ha en romantisk jul.
  Önskar dig en härlig 4:e advent
  Kram A

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.