Annons

DIY: Eget julklappspapper med potatistryck

Ett enkelt och billigt knep för att skapa personligt julklappspapper? Gör egna motiv med potatistryck. Ett supersnabbt pyssel som kan varieras i det oändliga. Utgå från ett kraftpapper med obestruken yta (inte blank, för då fäster färgen sämre). Dela en potatis och skär ut valfritt motiv. En gran, ett tassavtryck från en hare, en stjärna… Ja du fattar. man kan göra vad som helst. Använd en vanlig stämpeldyna, dutta på tills du är nöjd och låt torka lite innan du slår in ditt paket. Dagens DIY-tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Simplicity! Du är en stjärna!
  Kram A

 • Rebecca skriver:

  Så snyggt! Tack för tipset! 🙂

 • Anna-Maria skriver:

  Vad fint det blev!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *