Annons

Lookalikes: Ghost-soffan

När Gervasoni släppte sin linnesoffa Ghost av Paola Navone för ett par år sedan markerade de ett paradigmskifte i inredningsbranschen. Från ett slätstruket soffideal med hårda plymåer och divanen som mysfaktorhöjare blev plötsligt den skrynklade stilen med överdimensionerade klädslar och många lösa ryggkuddar den nya normen. Lookalikesen på Ghost är så många att jag slutat reagera men jag gissar ändå att IKEA sneglat lite på den när man skissat fram bäddsoffan HOLMSUND. Eller vad tror du? 
Bild 1: Gervasoni Ghost, pris från 27 650 kr
Bild 2: IKEA’s nyhet bäddsoffan Holmsund, pris 4995 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • S skriver:

  Det är möjligt. Men framför allt: vilket tjusigt namn, eller hur?

 • Lite likt är det allt men viken soffa är unik i sitt slag idag?
  Så fort en viss soffmodell blir populär är alla snabbt framme och kopierar och gör en egen variant, från högt till lågt.
  När det gäller soffor ska man bemöda sig med att ta reda på vad de är tillverkade av från början till slut så att man inte köper något som ser tjusigt ut i fem minuter men som sen inte har någon sittkomfort, hållbarhet osv.
  Stor kram
  Inredningshjälpen/A

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.