Annons

Hemnetgodis på Terassgatan

När vi bodde i Göteborg och sökte större lägenhet på Hemnet låg den här adressen etta på min söklista. Terassgatan i mitt hjärta. En rask backpromenad från Avenyn, med himmelsvid utsikt över stan, och i ett lugnt och grönskande kvarter bortom plingande spårvagnar och rusningstrafik. Men ändå så nära att man inte behöver bil. Kanske var det därför mitt hjärta slog en liten volt när jag fick syn på den här pärlan som ligger ute till salu hos Alvhem. Jag skulle inreda den lite annorlunda, det skulle jag nog – men kolla in golven, fotlisterna, fönsterdjupen, det klassiska stilrena och tidlösa badrummet, liksom köket, allt som är platsbyggt och så smutt. Det här är min innerstadsdröm personifierad. Se mer HÄR!

Kategorier:

Kommentarer

 • Lena skriver:

  underbar tapet och härligt att de har tapetserat hela rummet och inte bara en vägg, som jag tycker är jätte fult.

 • Elin skriver:

  Wow, det här var nog bland det snyggaste jag sett! Vilket kök!

 • Hanna skriver:

  Så sjukt fint!! Men priset????

 • Wow va fint!
  Hur stor del av ditt jobb är annat än bloggen? 🙂

 • Annika skriver:

  ja det är nog en av de finaste lägenheter jag sett, vilken ljuvlig tapet i matrummet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.