Annons

Hemnetgodis från 2012

Jag har letat mig fördärvad efter en inspirerande Hemnetkaramell att bjuda på som lördagsgodis, men jag hittar nada. Det finns mycket fint därue men inget som får mitt hjärta att picka extra snabbt. Så jag bjuder på ett gammalt arkivgodis från Skandiamäklarna – istället för en ny pärla, och håller tummarna att ingen misstycker. Den här lägenheten har legat och skvalpat i min inspirationsmapp sedan 2012 och orsaken till det är mattorna. Jag leker nämligen med tanken på att bjuda in en färgsprakande kelim, men har inte kommit till ro med om det funkar mot våra golv. Eller om det blir för rörigt med flerfärgad? En enfärgad eller en urtvättad variant kanske kan funka som kompromiss? Oavsett, visst är det fint? Fler bilder HÄR!
Foto: Skandiamäklarna

Kategorier:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.