Annons

Veckans söndagssummering v 42 – 2015

Ännu en vecka är till ända och det har blivit dags att summera de viktigaste nyheterna och branschsnackisarna. De senaste sju dagarna har bjudit på oväntade och kreativa kampanjer, en släng av julsleven och nya fina produkter att hålla utkik efter inom kort. Veckans söndagssvep. Enjoy!
Vi börjar med Fantastic Frank som lagt i ”nästa växel” med sin marknadsföring i samarbete med Dahls Agenturer #designtrucken är ett rum på hjul med inspiration på rull. Se mer HÄR!
En annan spännande satsning på ”pop-up-temat” är nyheten om IKEA’s tillfälliga matbutik MUMS som kommer öppna i Paris den 14-15 november. En notis som spreds som en löpeldnätet i veckan. Jag hoppas på fler liknande roliga, oväntade och kreativa upptåg framöver. 
 
Och den 23 oktober lanserar IKEA också en ny serie för barn under namnet LATTJO. Jag kommer hänga på låset för att köpa rockringarna i naturmaterial. Fler och mer färgglada bilder hittar du HÄR!
Även om det känns som en evighet dit så har Formex släppt sitt nästa trendtema för vårens stora mässa. Arbetsnamnet? Nordic Kicks. Vårens färg? Nyanser av blått och turkost. Läs mer HÄR!
Granit har släppt sina pressbilder på julnyheterna för 2015. En kollektion som hyllas av bloggarna
Hög tid att beställa årets upplaga av Teadventskalendern som levereras med start v 43! 
Svenska textilföretaget Mimou utökar sitt sortiment och tar in keramik. Fina serveringsprodukter liksom tjusiga burkar med fina mönster som känns igen från det övriga sortimentet. Tumme upp!
Buster + Punch har lanserat en ny serie beslag av Massimo Buster Minale. Fina! Och veckans mest ombloggade lägenhet då? Titeln går till denna sekelskifteslägenhet som ligger ute till salu hos Entrance Mäkleri som valsat varvet runt på internet i veckan. Fler bilder hittar du HÄR. Skön söndagskväll till er!
Foto: FF, IKEA x 2, Granit, Teadventskalendern, Mimoi, Buster + Punch, Entrance Mäkleri

Kommentarer

 • Ahahaha, jag förutspådde en hype kring de nya Lattjo-ringarna samtidigt som du skriver att du tänker hänga på låset. OM det kommer bli en hype… 😉 Men fina är de onekligen!

 • Mathilda skriver:

  Hoppas du har haft en bra söndag 🙂

 • vita_margarita skriver:

  Fina bilder, gillar rockringarna 🙂
  …men varför citynära? Allt är ju citynära, landsbygdsnära vore verkligen en nyhet.

 • Fantastic form skriver:

  Gillar också de där rockringarna, som sagt blir kanske att hänga på låset. 🙂

 • Emmy skriver:

  Hej, nu när Solsidan dragit igång igen med säsong 5 hade man ju önskat ett inlägg som tar fokus på inredningen. Tyckte mig skymta Créme de la créme ljusstake hos Alex och Anna. Men jag kan ha fel.

 • Lena skriver:

  Men herregud min skapare! Var kommer vaserna ifrån på bilden längst ned? Från lägenheten. Måste.veta.

 • Tack Frida för att Te-adventskalendern fick vara med i så här fint sällskap!

 • Mia skriver:

  Lena! Vaserna kommer från Cooee design. Jag har ett gång hemma!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.