Annons

#trendenser10years

Ytterligare 24 timmar utan fungerande internetuppkoppling på grund av driftsstörning hos ComHem. Jag klättrar på väggarna av frustration och har redan surfat upp månadens mobilpott för att kunna öppna inboxen och svara på de mest brådskande mailen. Oh well. Jag har ju ”nyårslöftat” er ett inlägg om dagen i år, så jag får gräva där jag står och berätta lite kort om planerna för Trendensers 10-årsfirande. På lördag har jag bjudit in ett gäng av mina närmsta branschkompisar till en sittande middag på Spinneriet, för att sparka igång min jubileumsmånad. Egentligen började jag ju blogga redan i september 2005, men det var först i oktober det hela tog fart så jag har utsett det passande datumet 10/10 till Trendensers officiella 10-årsdag. Det har varit lite nervöst att få ihop allting på grund av förseningar i köksbygget men idag kopplades äntligen rörledningarna ihop och vi har inte bara rinnande vatten utan även diskmaskin i lokalen. Halleluja! Nu fattas bara ström i spisen samt kakel på väggarna. Sen har jag förhoppningsvis allt på plats för att även kunna ordna en läsarträff i höst. Sist men inte minst har jag också fixat 60 (!!) klappstolar idag så att jag ska kunna förverkliga kurserna jag också lovade vid årsskiftet. Återkommer med mer information om datum, tider och anmälningssätt för detta nästa vecka. Ska bara blåsa upp några hundra ballonger, fira med buller och brak – och andas ut lite först. Håll utkik efter hashtaggen #trendenser10years för att följa jubileumsaktiviteterna, både nu i helgen och längre fram!
Foto: kollage av bilder lånade från Pinterest

Kategorier:

Kommentarer

 • Eva Andersson skriver:

  ett jättestort grattis till dom första 10 åren.

 • Malin Björling skriver:

  Grattis till de första suveräna 10 åren, bra jobbat !!!

 • Ekenäsliv skriver:

  Kul!! Stort Grattis till 10 år med bloggen:)
  Ha en fin dag och fira ordentligt!
  /Anna

 • Ninna skriver:

  Stort tillykke. Det er stort!

 • Frida Elmgren skriver:

  Stort grattis till dina 10 år, helt fantastiskt! Lycka till i framkommande år 😀

 • Anonym skriver:

  Stort Grattis Frida för dina 10år. Är glad över att vara en av dina trogna bloggläsare.
  Kram

 • clara skriver:

  grattis 🙂

 • Grattis Frida, du är grym!

 • Viveca skriver:

  Grattis till 10 år!! ( och ett mycket bra datum 10/10, min födelsedag ??) Jag har följt dig nästan från start och kommer såklart fortsätta med det. Lycka till!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.