Annons

Sneek peek from the studio

Internetuppkopplingen har krånglat för mig hela kvällen, så nu ger jag upp och hoppar i pyjamasen istället. Vad jag har pysslat med idag? Låst upp för OCH vinkat hejdå till en rörmokare inom loppet av 10 minuter <insert förtvivlad emoij>. Köpt 8 meter vit duk till helgens 10-årsmiddag. Dammsugit en yta på 200 kvm och klappat på vår nya lånesoffa från Fogia. En Tiki i vintageläder. Ska berätta mer om den senare och lovar fler bilder från studion i Spinneriet så snart allt står klart – men här har ni en liten sneak peek!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Pella skriver:

  Åh! Den soffan alltså! En dröm.

 • seventeendoors skriver:

  Såå fint! Och grattis till tio år! Imponerade!

 • culkner skriver:

  Vad fint du har fått det! Och stort lycka till med 10-årsmiddagen!

 • Emma skriver:

  Tiki är min dröm-soffa. Inte mindre åtråvärd i vintage-läder direkt. Älskar hur lätt och luftig den känns med sina höga ben <3

 • Soffan är ju såå fin, passar perfekt där ser det ut som 🙂
  Kram Anette

 • Prologen.se skriver:

  Vilken drömstudio alltså!

 • Lina skriver:

  Den soffan SKA jag ha! Så drömmig.

 • Hanna skriver:

  så snyggt!

 • Ankan Berggren skriver:

  Tuff soffa, tar mig tillbaka till min första lya på söder. Härligt med egen studio! Helt rätt igen med läderfärgat – snyggt tillsammans med petrol, retrorosa och koppar/mässing. Se mer på min blog!

 • Anna skriver:

  Jag vill ha en rapport om hur soffan är att sitta, ligga, mysa och kura i. Den är fin för ögat. Hur är den för kroppen?

 • Ja, den där soffan är ju så magiskt fin!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *