Annons

Petra Bindel och Emma Persson Lagerberg strikes again

Det här fina hemma-hos-reportaget av Petra Bindel och Emma Persson Lagerberg, flimrade förbi via Elle Decoration och Anette på Inredningshjälpens instagramkonto tidigare idag och det högg till i magtrakten direkt. Lite, lite skavigt för mitt öga ska erkännas, men ändå så varmt och ombonat och skönt på samma gång. Jag trodde väl inte heller att jag skulle vurma för varm-/lejon-/ senapsgult igen, så skeptisk som jag varit mot den stackars kulören sedan dess senaste glansdagar på 80-/90-talet. Men tji fick jag. Lite inspiration för den som har en gammal källa(re) att ösa ur. Ibland är det bra när trendfärger och stilar går varvet runt, så man kan fynda i sitt eget förråd. Fler bilder hittar du HÄR!
Foto: Petra Bindel och styling Emma Persson Lagerberg

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  Kan hålla med om färgen, men de har gjort det på ett så fräscht sätt att jag gillar det! Färgen har börjat växa på mig vad gäller kläder också, men bara lite =)

 • Emma skriver:

  Hade jag haft en Tiki-soffa så kunde den nästan få vara i vilken färg som helst…

 • Emma skriver:

  ….allt annat hade fått anpassa sig efter soffan…

 • Den gula delen av bostaden förbisåg jag och fokuserade mer på köket och sovrummet 🙂 och enligt trendrapporterna, guldockra osv så får vi nog se en hel del guldgult under nästa år :/
  Kram
  Anette

 • Karolinee skriver:

  Liknar juIkeas soffa Söderhamn

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.