Annons

Önskelista oktober 2015

Det här kommer bli en bra månad. Jag har det på känn. Men det finns ändå några saker på min ”drömskelista” som skulle förgylla eventuelt gråmulna vardagar och regntunga skyar under oktober. Lite konst, lampor och kläder. Det mesta dyrt som skam. Men det kostar ju inget att spana och spara. 
Uppifrån och ned: Jesper Walderstens nya prints från Affordable Art Fair. Habegär! Vilket också är något jag fortfarande har för drömlampan Atoll. När tremånadersregeln passerat tre år borde man väl vara on the safe side med den lampinvesteringen? Filippa K’s polotröja Puff Sleve, har den i navy och älskar modellen, skulle inte tacka nej till en i brunt också. Minns ni pennskrinet från P.A.P? Nu står den nya sminkväskan på min önskelista. Liksom Ole Lynggaards Lotusring och Modekokboken av April Wickström. Och Acnes Jensen boot. Från ifjol helst. Gillar inte den nya silverdetaljen på tån som de satt på (höstens?) upplaga.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jämtlandshanna skriver:

  Lotusringen, så enkel och så vacker!
  Kram

 • Finns inga smycken som är finare än Ole Lynggaard’s -älskar mina och en Lotus ring skulle inte inte vara helt fel..
  Stod och höll i Modekokboken idag 🙂 men nej jag slog inte till 🙂
  Kram Anette

 • Jenny skriver:

  Jag har också den lampan på min lista. Det märkliga är att jag, utan att blinka, slänger ut samma belopp på vinterkappan typ vart och vartannat år, medan jag tycker att lampan är så dyyyr… Fast den håller ju i hundra år! Och det finns inget så tillfredställande som när man verkligen bestämt sig och slår till på en grej man längtat och velat ha så länge! Köp lampan! ♥

 • Andy skriver:

  Kul idé med en modekokbok! Den kände jag inte till.

 • Hus i Toscana skriver:

  Jag vill också ha den där lampan!! Tyvärr kommer jag nog få drömma vidare länge 🙁

 • Gun skriver:

  Kanske borde granska inåt och inte shoppa för att finna tillfredsställelse? Och det känns som vanligt nedlåtande när du skriver att allt är sååå dyrt när vi vet att det inte är det för dig…var äkta istället skriv bara att du har pengar att slösa rätt ut..
  Hujedamej vad det börjar bli för mastigt med all denna yta inom bloggvärlden

 • Mirva skriver:

  Hej Frida!
  Modekokboken är ett måste och finns redan i min bokhylla!
  Filippa K puff i marint är nu på väg hem till mig. Kunde helt enkelt inte motstå den…
  Istället för Acnes kängor så rekommenderar jag varmt klassiska RM Williams. Köpte mig ett par i vintras och de är som nya. Stylisten på Nyhetsmorgon på TV4 hade haft sina i 19 år !!!!
  Kram Mirva / Nordicdesignstore.se

 • Patricia skriver:

  ÄLSKAR boken! 🙂

 • Atoll är en av de finaste lamporna jag vet. Den står även på min drömönskelista sedan flera år. Men den får vänta till ett anna åt boende någon gång, för hemma finns det ingen plats. Pennskrinet var också väldigt fint. Trevlig söndag Frida

 • Therese skriver:

  Var inne på Rizzo i Kista Galleria där de hade skomodellen utan silverdetalj fram. Vet inte vilken årsmodell, men eftersom den inte finns på Acnes hemsida kanske det är en gammal modell…? Hur som helst, kanske finns den i nån Rizzo i Göteborg också 🙂

 • Gabriel skriver:

  hej bloggen, kan vi se fram emot trendriktiga julklappstips till ens respektive? Tips är att ha med några budgetvarianter För oss kostnadsmedvetna småbloggare.
  Tack på förhand.
  Babybloggen

 • a skriver:

  fina grejer!
  Den där silvergrejen på tån på Acnes Jensen släpptes förra året och är från det ursprungliga utförandet =) Man kan helt enkelt välja med eller utan.

 • Caroline Alfreds skriver:

  Fantastiskt, älskar printsen så mycket. Och lampan!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.