Annons

Mitt senaste köp

Jag vet inte hur länge Eames-LTR-bord har funnits med på min ”önskelista” på Pinterest, men jag har liksom inte haft någon bra plats för det här hemma. När det dök upp på jubileumskampanj hos Olsson Gerthel (för 8 veckor sedan!) slog jag ändå till. Kom nämligen på den briljanta idén att jag kunde ha det till studion (för att matcha det här soffbordet som jag köpte ifjol). Och efter lång och trogen väntan kom det äntligen till oss med bud häromdagen. Ber om ursäkt för väldigt suddigt foto, men jag upptäckte små små fingeravtryck på kameralinsen idag. Hmm. Misstankarna är starkt riktade mot en liten blond och lockig tvååring. Någon som lämnat in objektiv för rengöring och kan rekommendera ett bra ställe?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Maria Westerlund skriver:

  URSNYGGT! Men hur håller du dem rena? Jag har det stora ellipticalbordet i svart, men upplever det nästintill omöjligt att hålla snyggt. Att gå på med en våt trasa är inte att tänka på. Tips tack 🙂

 • Klara skriver:

  det här bordet är verkligen fantastiskt.. en favoritmöbel, helt klart!

 • Såå snyggt bord. Jag önskar jag hade plats för ett sånt här hemma

 • Camilla Häggman skriver:

  jag lämnar in min Canon för rengöring hos Canon i Mölndal. Nu vet jag inte vad du fotar med, men det ör mitt tips. Passa på att glra en sensorrenglring på samma gång.

 • Camilla Häggman skriver:

  jag lämnar in min Canon för rengöring hos Canon i Mölndal. Nu vet jag inte vad du fotar med, men det ör mitt tips. Passa på att glra en sensorrenglring på samma gång.

 • Camilla skriver:

  Verkar vara en fin matta – var är den inhandlad? Är ute efter naturfärgad kelim eller liknande – dock ca 3,8 × ca 2,5 meter. Stora mattor är svåra att hitta.
  Tack

 • Rebecca Vranke skriver:

  Soffan i bakgrunden! Så otroligt snygg! Märke/modell? Oerhört tacksam för svar.

 • Peter skriver:

  Optik behöver man sällan lämna in för att göra rent. Bara att skaffa ett rengöringskitt som innehåller en luftblåsa och linsrengöring. Blås bort damm och torka rent. Finns att köpa på de flesta kamerabutiker tex https://www.scandinavianphoto.se/produkt/9383667/giotto/rengoeringsset
  Soffan i bakgrunden ser ut som Fogias Tiki-soffa. Rätta mig om jag har fel.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.